Libnet.ro
UNICEF

23:15

CORONAVIRUS |Masuri drastice in cazul eventualelor decese provocate de COVID-19: Ce a decis Ministerul Sanatatii (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Masuri drastice in cazul eventualelor decese provocate de COVID-19: Ce a decis Ministerul Sanatatii (VIDEO)

Autoritatile romane sunt pregatite pentru eventuale decese provocate de noul coronavirus. Astfel, vineri seara a fost publicat in Monitorul Oficial un Ordin al Ministerului Sanatatii referitor la protocolul de. continuă pe B1

Masuri drastice in Deva de prevenire a cazurilor de coronavirus: Maximum 10 oameni pot asista la casatorii

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta din Deva a impus masuri drastice localnicilor, in contextul pericolului reprezentat de Coronavirus.

Ce inseamna scenariul 3. Masuri drastice in toata Romania

ECDC a realizat o analiza a celor patru scenarii de evolutie a COVID-19 in Europa, luand in calcul atat avantajele si punctele slabe specifice regiunii, cat si influentele posibile din alte regiuni ale globului. in acest moment, Romania este in scenarul al doilea, insa se indreapta rapid spre cel de-al treilea, numarul cazurilor apropiindu-se de .

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Posibil sa ajungem la o rata de infectare foarte mare Inclusiv activitatile Bisericii ar putea fi restrictionate

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, anunta ca autoritatile ar putea lua masuri drastice in privinta adunarilor cu numar mare de persoane, pentru a preveni raspandirea noului.

Primul constructor auto care ia masuri drastice din cauza pandemiei

Pandemia de coronavirus ameninta multe industrii la nivel mondial. Efectele economice vor fi dezastruoase si nici producatorii auto nu scapa. Italia este tara europeana cea mai afectata de.

CORONAVIRUS. Masuri la centrala nucleara de la Cernavoda: Se are in vedere organizarea unui spatiu special amenajat pentru angajati

Nuclearelectrica infirma intrarea in carantina a centralei nucleare de la Cernavoda, dar precizeaza ca s-au luat masuri in contextul riscului asociat cu infectare cu coronavirusul COVID -19. Astfel, se.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )