Libnet.ro
UNICEF

06:00

CORONAVIRUS. Masuri speciale impuse de CFR: Noile reguli din gari

B1 B1,
CORONAVIRUS. Masuri speciale impuse de CFR: Noile reguli din gari

Potrivit CFR calatori, in cele opt sucursale regionale de cale ferata ale vor fi implementate noi masuri speciale astfel incat pasagerii sa fie permanent tinuti la curent cu regulile obligatorii care vor trebui. continuă pe B1

Coronavirusul se comporta altfel in noile focare din China. Care sunt diferentele

Noul coronavirus se comporta diferit in pacientii din nord-estul Chinei care s-au infectat recent, comparativ cu primele cazuri din tara, lucru ce sugereaza ca se schimba pe masura ce se raspandeste, a declarat un doctor de prestigiu, potrivit Reuters.

Noile reguli pentru examenele nationale si pentru revenirea la scoala pentru pregatire. Limita de 10 elevi in clasa a fost eliminata O parte dintre masuri sunt contestate de medici

Limita de 10 elevi in clasa a fost eliminata din masurile pe care trebuie sa le ia scolile pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat si pentru pregatirea elevilor din anii terminali, incepand din 2 iunie. Actul normativ cu regulile in scoli prevede ca activitatile si examenele in salile de clasa se vor desfasura prin stabilirea locurilor, astfel incat sa existe o distanta intre elevi sau candidati, pe randuri si intre randuri, de 2 metri unul fata de altul. Colegiul Medicilor Suceava atrage atentia asupra unora dintre masuri, o parte dintre ele in dezacord total cu recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS).

Noile reguli pentru revenirea la munca se aplica de luni, 18 mai DOCUMENT

Ministerul Muncii a publicat Ordinul privind masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS Cov-2 la locul de munca, pe perioada starii de alerta, si Ghidul pentru revenirea la munca in conditii de siguranta pentru angajati si pentru angajatori.

Masuri speciale la metroul din Capitala. Ce trebuie sa faca toti bucurestenii

Masuri speciale de securitate la metroul din Capitala. Cei care vor sa circule cu acest mijloc de transport in comun sunt obligati sa poarte masca.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )