Libnet.ro
UNICEF

10:00

Coronavirus: Meciurile din Bundesliga au fost suspendate

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Meciurile din Bundesliga au fost suspendate

Liga germana de fotbal DFL) a anuntat vineri suspendarea cu efect imediat a Bundesligii, o premiera dupa Al Doilea Razboi Mondial, din cauza riscurilor legate de coronavirus, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Franta - coronavirus: Meciurile din Ligue 1 si Ligue 2 se vor disputa cu portile inchise pana la 15 aprilie

Liga Profesionista de Fotbal din Franta a anuntat, marti, ca toate meciurile din Ligue 1 si Ligue 2 se vor disputa cu portile inchise pana la data de 15 aprilie, din cauza epidemiei de coronavirus.

CORONAVIRUS. UEFA suspenda meciurile din Champions League si Europa League FRF anunta masuri similare pentru Liga 1 si Liga 2

Se suspenda competitiile de fotbal din intreaga Europa din cauza coronaviruslui. UEFA a suspendat meciurile din Champions League si Europa League din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru moment nu exista o.

Toate meciurile din Premier League au fost suspendate din cauza raspandirii coronavirusului

Tot fotbalul de elita din Anglia a fost suspendat cel putin pana la 3 aprilie ca urmare a raspandirii coronavirusului. Toate meciurile din Premier League, meciurile EFL din Super League si cele din Campionatul.

Franta - coronavirus: Meciurile din Ligue 1 si Ligue 2 se vor disputa cu portile inchise pana la 15 aprilie

Liga Profesionista de Fotbal din Franta a anuntat, marti, ca toate meciurile din Ligue 1 si Ligue 2 se vor disputa cu portile inchise pana la data de 15 aprilie, din cauza epidemiei de coronavirus.

Fotbal - coronavirus: Campionatele din Portugalia, Olanda si SUA, suspendate in Turcia si Kazakhstan se joaca fara spectatori

Campionatele Portugaliei si Olandei au fost suspendate din cauza coronavirusului. A fost suspendat si Major League Soccer, in care activeaza Alexandru Mitrita. Campionatul Norvegiei a fost amanat, iar partidele din Turcia si Kazakhstan se disputa fara spectatori.

UEFA suspenda meciurile din cupele europene

Toate meciurile din Champions League si Europa League programate in perioada urmatoare au fost amanate.

S-au suspendat meciurile din La Liga

La o zi dupa anuntul disputarii partidelor cu portile inchise, oficialii fotbalului spaniol au revenit si au suspendat meciurilor din cauza cresterii numarului de imbolnaviri cu coronavirus.

Coronavirusul pune lacat pe Opera Nationala Romana de la Cluj. Toate spectacolele au fost suspendate pana la sfarsitul lunii

Opera Nationala Romana din Cluj a anuntat ca isi anuleaza toate spectacolele programate in luna martie. Este vorba in total de sase spectacole programate initial in intervalul 11-29 martie.

Cum vede un medic care trateaza pacienti cu coronavirus situatia din Romania: Am luat masuri stricte inaintea celorlalti, nu am ratat startul. Stam bine in comparatie cu alte tari

Romania a luat masuri stricte in incercarea de a limita raspandirea infectiei cu noul coronavirus cumva inaintea celorlalti, nu am ratat startul, declara, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Adrian Marinescu, medic primar la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, unde au fost tratati pana acum cei mai multi dintre pacientii romani infectati cu noul coronavirus.

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta, despre coronavirus: 80% din persoanele infectate sunt cu forme usoare

80% din persoanele infectate cu coronavirus prezinta forme usoare, a declarat Beatrice Mahler, managerul Institutul Marius Nasta, la Antena 3.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )