Libnet.ro
UNICEF

15:00

CORONAVIRUS |Medicul Beatrice Mahler: Este mult prea dur momentul pe care il traim pentru a ne relaxa

B1 B1,
CORONAVIRUS |Medicul Beatrice Mahler: Este mult prea dur momentul pe care il traim pentru a ne relaxa

Medicul Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, spune ca nu e cazul ca oamenii sa se bucure pentru ca marti au fost raportate 7. 304 de noi cazuri de COVID-19,. continuă pe B1

Vesti proaste pentru romani. Semnalul de alarma tras de un specialist celebru: Avem cazuri dramatice. Este mult prea dur momentul pe care il traim

Situatia in Romania este disperata, iar medicii au ajuns la capatul puterilor. Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta din Bucuresti avertizeaza cu privire la perioada extrem de grea pe care o traversam. Medicul exclude orice propunere de relaxare a masurilor, oferind toate argumentele posibile. Adevarul despre numarul scazut de infectari in cursul zilei de marti .

Medicul Beatrice Mahler: Paturile se ocupa extrem de rapid si marea majoritate se elibereaza intr-un mod care produce o profunda tristete. Ma tem ca este doar inceputul unei tragedii

Medicul Beatrice Mahler,managerul Institutului de PneumologieMarius Nasta din Bucuresti, a vorbit, marti, in emisiunea Se intampla acum, de pe B1 TV despre gravitatea situatie din spitalele.

Beatrice Mahler, despre lipsa locurilor la sectiile de Terapie Intensiva: Traim o drama, trebuie sa intubam pacientii pe sectie!

Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti sustine ca este o perioada foarte dificila pentru medici pentru ca nu mai sunt locuri libere pe sectiile de Terapie.

Cum se lauda PSD cu un Netflix educational si de ce proiectul e mult prea ambitios

PSD a lansat, prin vocea lui prim-vicepresedintelui Sorin Grindeanu, ideea de a veni cu un Netflix educational pentru elevii romani. E un plan mult prea ambitios si nu e vorba doar de asta.

Niciun loc la Terapie Intensiva in Capitala. Dr. Beatrice Mahler: Traim o drama!

1076 de bolnavi de COVID lupta acum pentru viata lor la Terapie Intensiva. in spitalele din Bucuresti nu mai este niciun pat liber si la fel se intampla in foarte multe spitale din tara. in acelasi timp, raportarile privind infectarile cu SARS-COv-2 sunt tot mai haotice. Numarul cazurilor raportate oficial, dar pentru care pacientii in cauza nu au primit rezultatul este tot mai mare.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )