Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS. Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, anunta redeschiderea vanatorii de mistreti prin ordonanta militara: Este necesar sa revenim asupra acestei decizii impuse pe timpul pandemiei de COVID-19 (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS. Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, anunta redeschiderea vanatorii de mistreti prin ordonanta militara: Este necesar sa revenim asupra acestei decizii impuse pe timpul pandemiei de COVID-19 (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat, joi, ca vanatoarea de mistreti se va relua odata cu publicarea ordonantei militare nr. Oros a precizat ca a discutat cu premierul Ludovic Orban, cu Mediului. continuă pe B1

Adrian Oros anunta ca reprezentantii Comisiei Europene au aprobat solicitarea privind majorarea plafonului alocat pentru culturile de legume in spatii protejate

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, anunta ca reprezentantii Comisiei Europene au aprobat solicitarea privind majorarea plafonului alocat sprijinului cuplat pentru culturile de legume in spatii protejate.

Ministrul Agriculturii: seceta a afectat 2,9 milioane de hectare de culturi de toamna

Seceta a afectat culturile de toamna din Moldova si din sudul tarii, 2,9 milioane de hectare cultivate cu grau, secara, orz, orzoaica si rapita, dar valoarea exacta a pagubelor urmeaza sa fie stabilita, a declarat joi ministrul Agriculturii Adrian Oros, citat de Mediafax.

Ministrul Agriculturii explica de ce trebuie reluata vanatoarea de mistreti

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a explicat joi, intr-o conferinta de presa ca prin urmatoarea Ordonanta Militara se va permite vanatoarea de mistreti, explicand si care sunt motivele pentru care trebuie facut acest lucru.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in vizita la Spitalul Deva: Ramane sub management militar. Fata de ceea ce am vazut acum doua saptamani, este cu totul schimbat

Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Deva va ramane sub management militar, impus din cauza pandemiei de coronavirus, atat timp cat va fi nevoie. Anuntul a fost facut de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru,.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Relaxarea se va face gradual. Se vor purta masti si manusi. Mall-urile raman inchise, competitiile sportive vor continua sa fie interzise

Romania este in carantina din cauza epidemiei de coronavirus pana la jumatatea lunii mai, iar ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, vorbeste de o prelungire a restrictiilor cel putin pentru o parte din.

CORONAVIRUS |Ministrul Educatiei: Preconizam sa incepem cursurile in momentul in care se incheie starea de urgenta. Nu putem avansa o data. Evaluarea nationala si examenul de bacalaureat, in luna iulie(VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca elevii si studentii ar putea reveni la cursuri in momentul in care se incheie starea de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )