Libnet.ro
UNICEF

09:15

Coronavirus Moscova: Cele mai multe decese din ultimii 10 ani

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Moscova: Cele mai multe decese din ultimii 10 ani

Moscova a inregistrat 15. 713 decese in luna mai, inclusiv 5. 260 in legatura cu noul coronavirus, un total fara precedent in ultimii 10 ani, reprezentand o crestere de 57% fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Brazilia a reluat publicarea datelor privind cazurile de infectii, dupa o decizie a Curtii Supreme Franta ar putea iesi din starea de urgenta la 10 iulie

Numarul total de imbolnaviri, la nivel mondial, a ajuns miercuri la 7. 761, din care 3. 893 sunt pacienti vindecati, in timp ce 413. 731 de oameni si-au pierdut viata, potrivit datelor publicate pe worldometers. info. -------------------- 22:15 Boris Johnson anunta o noua relaxare a restrictiilor Epidemiolog: Jumatate din decese puteau fi evitate 19:30 Italia: Justitia il va audia pe Giuseppe Conte cu privire la modul in care a gestionat epidemia de Covid-19 19:19 Coronavirus Moscova: Cele mai multe decese din ultimii 10 ani18. 35 Johnson Johnson va incepe in iulie testele clinice pe oameni ale unui vaccin antiCOVID-19.

Cele mai multe angajari din Buzau, la muncile campului

In mod paradoxal, pandemia de coronavirus a ajutat agricultura buzoiana. O dovedesre numarul record de angajari in domeniu, din ultima perioada, in comparatie cu alte activitati grav afectate de somajul tehnic.

Blue Air anunta zboruri suplimentare pentru rutele cu cele mai multe cereri de la pasageri

Compania aeriana low-costBlue Aira anuntat ca va suplimentazborurile pe parcursul lunii iunie,catre 21 de destinatii din 11 tari,ca urmare a numarului mare de cereri venite din.

Blue Air anunta zboruri suplimentare in luna iunie pentru rutele cu cele mai multe cereri de la pasageri

Ca urmare a cererilor primite de la pasageri, Blue Air anunta zboruri noi in luna iunie, arata compania intr-un comunicat remis HotNews. ro. Aceste zboruri acopera 21 de destinatii din 11 tari spre si dinspre care autoritatile au anuntat eliminarea restrictiilor de calatorie pe parcursul lunii iunie. Pana la reluarea, la inceputul lunii iulie, a programului de zbor regulat, compania opereaza zboruri la cerere, in conformitate cu cererea inregistrata pentru fiecare destinatie si restrictiile de mobilitate stabilite de autoritati. Ca urmare a volumului deosebit de mare de cereri de calatorie inregistrate in intreaga retea de destinatii, Blue Air a introdus si a activat zboruri suplimentare in luna iunie, acoperind 21 de destinatii din 11 tari.

Concedieri masive la una dintre cele mai mari companii din lume. 10.000 de oameni raman fara loc de munca

Concedieri masive vor avea loc pana la sfarsitul anului la una dintre cele mai mari companii din lume, 10. 000 de angajati dintre cei peste 70. 000 urmand sa fie dati afara, transmite Reuters, citata de news. ro.

Americanul care a intrat cu masina in multimea de protestatari este lider Ku Klux Klan, una dintre cele mai sangeroase organizatii din lume

Moartea lui George Floyd 36 de ani) a provocat numeroase miscari de strada, atat pasnice, cat si violente. Persoane publice influente din Statele Unite ale Americii si Europa s-au implicat in fenomenul care.

Banca Mondiala: Economia mondiala se confrunta cea mai grava criza din ultimii 150 de ani

Pandemia de coronavirus a declansat cea mai raspandita criza economica din ultimii 150 de ani si risca sa alimenteze o crestere dramatica a nivelului saraciei de pe glob, a avertizat Banca Mondiala, potrivit The Guardian.

Mai multe persoane ranite grav, dupa ce o masina a intrat in multime. Ar fi vorba de o reglare de conturi

Un accident grav a avut loc cu putin timp in urma in Germania. Mai multe persoane au fost ranite, unele dintre ele aflandu-se in stare grava, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de oameni, intentionat. Accidentul a avut loc in centrul orasului Munchen. Mai multi raniti grav, dupa ce o masina a intrat .

Spike Lee: Protestele, un pericol pentru Trump.Viitoarele alegeri vor fi cele mai importante din istoria civilizatiei moderne

Pentru regizorul american Spike Lee, viitoarele alegeri prezidentiale americane vor fi cele mai importante din istoria civilizatiei moderne, iar manifestatiile din prezent sunt un pericol pentru Donald Trump.

Romania si Irlanda, cele mai mari cresteri economice din UE. 22 de tari au iesit pe minus in primul trimestru

Irlanda si Romania au inregistrat cele mai mari cresteri economice din UE, in primul trimestru din 2020, comparativ cu perioada similara din 2019, arata datele publicate marti de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )