Libnet.ro
UNICEF

12:45

CORONAVIRUS |Mugur Mihaescu, criticat pentru participarea la mitingul din Piata Victoriei (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Mugur Mihaescu, criticat pentru participarea la mitingul din Piata Victoriei (VIDEO)

Mugur Mihaescu, cunoscut pentru interpretarea personajului Garcea din Vacanta Mare, a participat, duminica, la mitingul din Piata Victoriei, organizat pentru a manifesta fata de legea carantinei impusa in. continuă pe B1

Orban vrea sa inchida cluburile dupa ora 22.00. Reactia lui Mugur Mihaescu: Le vom inchide daca...

Mugur Mihaescu a vorbit sambata, la Antena 3, despre intentiile premierului Ludovic Orban in criza noului coronavirus. il sfatuiesc pe domnul Orban sa fie foarte atent in declaratii, a spus afaceristul.

Ludovic Orban: Credeti ca mitingul din Piata Victoriei s-a nascut din senin? Exista un adevarat bombardament de informatii false, care se regaseste si in alte societati europene (VIDEO)

Ludovic Orban a sugerat ca mitingul din Piata Victoriei, la care s-au adunat sute de persoane pentru a protesta impotriva proiectului privind carantina si izolarea, a fost pregatit din timp si a marturisit ca nu.

Eugen Teodorovici: Am un mesaj important pentru colegii mei din PSD

Eugen Teodorovici, contracandidatul lui Marcel Ciolacu la sefia Partidului Social Democrat, a transmis luni seara un mesaj colegilor sai din partid, dupa ce cu o zi in urma a fost ironizat de Ciolacu. Eugen Teodorovici a tinut sa precizeze inca de la inceputul mesajului sau ca nu vrea sa-i dea replica presedintelui interimar al PSD si nici sa-l mentioneze in vreun fel.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2699 seconds )