Libnet.ro
UNICEF

06:30

CORONAVIRUS |Zi neagra in Marea Britanie: Peste 860 de decese inregistrate in ultimele 24 de ore. Cea mai mare crestere din ultimele cinci zile

B1 B1,
CORONAVIRUS |Zi neagra in Marea Britanie: Peste 860 de decese inregistrate in ultimele 24 de ore. Cea mai mare crestere din ultimele cinci zile

Marea Britanie a raportat, joi, 861 de decese inregistrate in ultimele 24 de ore, numarul total ajungand astfel la 13. 729 de morti. Aceasta este cea mai mare crestere zilnica in ultimele cinci zile. in. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Peste 700 de decese in ultimele 24 de ore. Bilantul total a depasit 12.000 de morti

Marea Britanie a raportat, marti, 778 de decese cauzate de pandemia de coronavirus si alte 5. 252 de noi persoane diagnosticate cu Covid-19. Astfel, bilantul total a ajuns la 93. 873 de oameni testati pozitiv,.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: 761 de decese in ultimele 24 de ore. Bilantul total se apropie de 13.000 de morti

Numarul deceselor provocate de Covid-19, raportat in ultimele 24 de ore, in spitalele din Marea Britanie este de 761, bilantul total ajungand la 12. 868 morti, relateaza The Guardian. Numarul testelor.

VIDEO Marea Britanie: Un veteran de razboi de 99 de ani a strans 4 milioane de lire sterline pentru medicii si asistentele care se lupta cu coronavirusul

Un veteran de razboi din Marea Britanie, in varsta de 99 de ani, a strans peste 4 milioane de lire sterline pentru sistemul de sanatate NHS) angajandu-se sa parcurga 5 km in gradina casei sale inainte sa implineasca 100 de ani, la finalul acestei luni, relateaza Guardian.

Coronavirus Marea Britanie: O batrana in varsta de 106 ani a invins COVID19

O femeie de 106 ani, despre care se crede ca este cel mai in varsta pacient din Marea Britanie, a reusit sa invinga noul coronavirus si a fost externata din spital, relateaza Reuters.

Barbat intors din Marea Britanie, depistat pozitiv cu noul coronavirus abia dupa ce a chefuit cu alti petrecareti. Parchetul a deschis un dosar penal

Un roman - care a revenit in tara din Marea Britanie in luna martie, apoi a participat la o petrecere - a fost confirmat pozitiv ca fiind infectat cu noul coronavirus. Procurorii i-au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, pentru ca nu a respectat masura carantinei.

Doua treimi dintre firmele mici din Marea Britanie au angajati in somaj tehnic

Doua-treimi dintre firmele mici din Marea Britanie au toti angajatii sau o parte dintre ei in somaj tehnic. Guvernul britanic le plateste 80% din salariu, scrie Retures.

COVID-19: Marea Britanie va anunta prelungirea restrictiilor pana in data de 7 Mai

Restrictiile vor fi prelungite in Marea Britanie pentru prevenirea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus, au anuntat marti autoritatile de la Londra. Astfel, noua data invocata pentru o posibila.

Romanii pleaca in Marea Britanie la munci agricole. Pana cand se fac angajari si cand are loc primul zbor

Dupa ce s-au dus in Germania, tot mai multi romani vor pleca la munci agricole si in Marea Britanie, fermierii britanici inchiriind avioane speciale pentru aceste curse, scrie The Times.

VIDEO Cele mai ascultate piese in ultimul deceniu, in Marea Britanie

In urma unui sondaj realizat de PPL si BBC Radio 2, a fost realizat topul celor mai ascultate piese in ultimii 10 ani, in Marea Britanie.

Marea Britanie ramane in izolare cel putin inca trei saptamani, anunta Guvernul

Guvernul britanic a anuntat joi o prelungire - cu cel putin trei saptamani - a izolarii la nivel national impuse in vederea unei incetiniri a raspandirii epidemiei noului coronavirus, relateaza The Associated Press.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )