Libnet.ro
UNICEF

07:30

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, avertisment dur: Suntem intr-un moment dificil, vom avea doua saptamani destul de grele

B1 B1,
CORONAVIRUS |Nelu Tataru, avertisment dur: Suntem intr-un moment dificil, vom avea doua saptamani destul de grele

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, in contextul cresterii accelerate a cazurilor de coronavirus, ca Romania se afla intr-un moment dificil, iar urmatoarele doua saptamani vor fi. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: in acest moment, nu discutam de amanarea nici a scolii, nici a alegerilor locale

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, sambata, intr-o vizita la Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati din Botosani, ca, in acest moment, Guvernul nu are in vedere amanarea incepereii.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: 6.000 7.000 de teste sunt zilnic in asteptare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, la Iasi, ca exista zilnic 6. 000 de teste in asteptare, cele 133 de laboratoare care fac teste pentru depistarea noului coronavirus fiind.

Tataru spune ca inca suntem pe o ascensiune usoara a cazurilor de COVID-19. Avem un numar mai mare de teste, e normal sa avem un numar mai mare de confirmari

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri ca Romania inca se afla pe o ascensiune usoara a infectarilor cu noul coronavirus, pe fondul relaxarilor si nerespectarii regulilor.

Raed Arafat, avertisment dur dupa cresterea dramatica a infectarilor cu COVID-19: Vor fi masuri care nu vor fi pe placul tuturor

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, e de parere ca numarul deceselor provocate de coronavirus va fi din in ce in ce mai ridicat. Romania a ajuns, pana in acest moment, la un bilant de peste 2. 000 de decese si peste 36. 600 de infectari.

NELU TATARU: inca suntem pe o ascensiune usoara a cazurilor de COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat azi ca Romania inca se afla pe o ascensiune usoara a infectarilor cu noul coronavirus, pe fondul relaxarilor si nerespectarii regulilor.

NELU TATARU: Cand am putut decide si am putut trata asa cum consideram noi, am avut o evolutie favorabila

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat ca, atata timp cat autoritatile au fost lasate sa ia masurile pe care le-au considerat de cuviinta, evolutia pandemiei a fost favorabila. Tataru afirma ca suntem intr-un moment destul de dificil, vom avea doua saptamani destul de grele, pe care, insa, cu sprijinul poplatiei si al agentilor economici, crede ca le putem gestiona.

Nelu Tataru: in acest moment, nu discutam de amanarea nici a scolii, nici a alegerilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, sambata, ca autoritatile centrale nu iau in calcul, in momentul de fata, nici amanarea inceperii noului an scolar, nici a alegerilor locale din luna septembrie, relateaza Agerpres. El a precizat ca scenariile luate in calcul impreuna cu Ministerul Educatiei prevad inceperea anului scolar pe 15 septembrie.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre recordul de noi cazuri de COVID-19: inca suntem pe o ascensiune usoara. Avem si un numar mai mare de teste, este normal sa avem si un numar mai mare de confirmari

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri, ziua in care Romania a depasit un nou record al infectarilor cu noulcoronavirus, ca tara noastra se afla pe o ascensiune usoara a.

NELU TATARU: Pentru moment, nu se iau in calcul nici amanarea anului scolar, nici amanarea alegerilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, sambata, la Botosani, ca autoritatile centrale nu iau in calcul, in momentul de fata, nici amanarea inceperii noului an scolar, nici a alegerilor locale din luna septembrie, anunta Agerpres.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre cresterea numarului de noi imbolnaviri: Adoptarea unor masuri mai grave depinde de numarul cazurilor de la terapie intensiva

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a reiterat, joi, ca nu se pune problema revenirii la instituirea starii de urgenta. Totusi, Tataru nu exclude luarea unor masuri mai grave, daca numarul de noi.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )