Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Suntem pe a doua cocoasa. Cresterea acestui numar ne arata si gravitatea cazurilor noi. Ce spune ministrul Sanatatii despre carantinarea localitatilor

B1 B1,
CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Suntem pe a doua cocoasa. Cresterea acestui numar ne arata si gravitatea cazurilor noi. Ce spune ministrul Sanatatii despre carantinarea localitatilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca, in acest moment, nu se ia in calcul varianta carantinarii vreunei localitati din Romania, in contextul in care de cateva saptamani, tara noastra se. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: O parte a populatiei nu era asa viteaza in martie, aprilie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, in contextul pandemiei de coronavirus si a cresterii numarului de cazuri, ca are o dezamagire, mai exact, spre deosebire de martie aprilie, cand oamenii.

NELU TATARU: Nu mai avem acum parghii ca sa controlam epidemia

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat ca de duminica si pana azi s-au externat la cerere 550 de persoane infectate cu noul coronavirus.

Nelu Tataru: Daca nu avem nicio parghie, transmiterea comunitara se va accentua. Sper sa fie adoptata cat mai repede legea referitoare la carantina

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat ca spera ca Parlamentul sa adopte cat mai repede legea referitoare la carantina, fiindca altfel transmiterea comunitara se va accentua. Ministrul a declarat ca 550 de pacienti confirmati cu coronavirus au iesit la cerere din spitalele din tara, de duminica pana luni, si ca autoritatile sunt lipsite de parghii pentru a controla daca pacientii respecta izolarea la domiciliu.

Cand se redeschid restaurantele si ce reguli vor trebui respectate. Anuntul ministrului Sanatatii, Nelu Tataru

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, luni, ca redeschiderea restaurantelor este conditionata de evolutia pandemiei de coronavirus de pe teritoriul tarii. Totodata, el a precizat ca regulile pentru.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Proiectul privind carantinarea si izolarea a fost aprobat de Guvern si merge de urgenta in Parlament Raed Arafat: Initiativa, folositoare si in alte situatii

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat, luni, ca proiectul pentru gestionarea pandemiei de coronavirus, care pune in concordanta cerintele CCR privind carantinarea, izolarea si internarea obligatorie, a .

Nelu Tataru a facut anuntul. Ce va face dupa ce se termina pandemia

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru isi doreste sa se intoarca in sala de operatii imediat ce se termina pandemia de coronavirus. Ministrul Sanatatii a dezvaluit ca postul sau de la Spitalul din Husi este suspendat si ca se poate intoarce curand la meseria de chirurg.

NELU TATARU, IN CONTEXTUL COVID: Mesajul OMS de a ne trezi la realitate e valabil si pentru cei care folosesc pandemia in interes politic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus ca mesajul transmis de OMS tarilor afectate de pandemie sa se trezeasca la realitate in urma situatiei pandemice nu este un mesaj doar pentru populatie, ci si pentru unii politicieni care considera ca tot ce a fost poate fi folosit in interes politic in acest moment, conform Digi24.

incepe, sau nu, scoala in septembrie? Ce spune ministrul Nelu Tataru

In contextul in care numarul imbolnavirilor in Romania se mentine la un nivel crescut in ultima perioada, din ce in ce mai multi parinti se intreaba daca scolile si gradinitele se vor redeschide, sau nu, in luna septembrie. Nelu Tataru spune ca decizia depinde de modul in care tara noastra va depasi aceasta perioada.

Nelu Tataru a izbucnit in lacrimi in direct! Ce s-a intamplat cu ministrul Sanatatii

La sfarsitul lunii martie, secretarul de stat de atunci, Nelu Tataru devenea ministrul Sanatatii, dupa demisia fortata a lui Victor Costache. De atunci acesta se afla aproape permanent in deplasari prin tara pentru a rezolva diverse situatii determinate de pandemie.

Nelu Tataru, despre motivul intrarii in politica: A venit PSD peste sala de operatie, ingradindu-mi anumite activitati

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat la Digi24 ca a decis sa intre in politica din cauza PSD, care a venit peste sala sa de operatii, ingradindu-i anumite activitati.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )