Libnet.ro
UNICEF

15:15

Coronavirus: Noua Zeelanda inregistreaza prima transmitere comunitara dupa 102 zile Auckland, cel mai mare oras al tarii, plasat in carantina

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Noua Zeelanda inregistreaza prima transmitere comunitara dupa 102 zile Auckland, cel mai mare oras al tarii, plasat in carantina

Premierul Noii Zelande, Jacinda Ardern, a anuntat marti reinistituirea carantinei in Auckland, cel mai mare oras din tara dupa reaparitia pentru prima oara dupa 102 zile a unui caz de transmitere comunitara, relateaza AFP si MarketWatch. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Noua Zeelanda inregistreaza prima transmitere comunitara dupa 102 zile Auckland, cel mai mare oras al tarii, plasat in carantina

Premierul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a anuntat marti reinstituirea carantinei in Auckland, cel mai mare oras din tara dupa reaparitia pentru prima oara dupa 102 zile a unui caz de transmitere comunitara, relateaza AFP si MarketWatch.

Coronavirus: Noua Zeelanda marcheaza 100 de zile fara transmitere comunitara

Noua Zeelanda a marcat 100 de zile fara transmitere comunitara a coronavirusului, au anuntat duminica oficialitati din domeniul sanatatii, citati de dpa, scrie Agerpres. Directorul general al serviciilor de sanatate Ashley Bloomfield a declarat ca acest punct de cotitura merita sarbatorit, dar i-a avertizat pe neo-zeelandezi sa nu se relaxeze. Am vazut in strainatate cat de repede a reaparut virusul si s-a raspandit in zone in care fusese sub control si trebuie sa fim pregatiti sa izolam rapid orice cazuri viitoare in Noua Zeelanda. Fiecare persoana din echipa de cinci milioane populatia Noii Zeelande - n. r. ) are un rol de jucat in aceasta, a afirmat el, citat intr-un comunicat de presa.

Noua Zeelanda, noi cazuri de COVID-19 dupa 102 zile fara nicio infectie. Ce oras a fost izolat

Dupa mai bine de 102 zile fara nicio noua infectare cu coronavirus, Premierul Jacinda Ardern anunta o blocare stricta pentru Auckland si o revenire la restrictii la nivel national. Noua Zeelanda a inregistrat patru noi cazuri de Covid-19, dupa mai bine de 102 de zile fara nicio transmitere comunitara a bolii, a anuntat premierul, Jacinda .

Cel mai mare oras din Noua Zeelanda intra in CARANTINA! Cu cat a crescut numarul de cazuri in ultimele zile

Celui mai mare oras din Noua Zeelanda intra in izolare incepand de miercuri. Premierul neo-zeelandez Jacinda Ardern a luat deciziamarti, dupa aparitia a patru cazuri de Covid-19. Masura vinein.

Noua Zeelanda: un barbat primeste 10.000 de dolari pe an pentru a fi vrajitor oficial al unui oras

Ian Brackenbury Channell s-a stabilit in Noua Zeelanda in anii 70, unde a devenit cunoscut ca The Wizard - Vrajitorul, iar din 1998 este platit cu 16. 000 de dolari din Noua Zeelanda 10. 400 de dolari) anual de catre Consiliul Local Christchurch, pentru vrajitorie, relateaza CNN, potrivit Mediafax. De-a lungul anilor, Channell a devenit un punct de atractie al orasului Christchurch, fiind o figura atat de cunoscuta incat a castigat un rating TripAdvisor patru din cinci stele). Acum, in varsta de 87 de ani, Vrajitorul petrece mai putin timp cu publicul si vrea sa isi gaseasca un succesor.

Cine este Ian Brackenbury Channell, Vrajitorul din Noua Zeelanda platit de stat cu peste 10.000 de euro anual (FOTO)

Peste noua munti si noua vai, departe, tocmai in Noua Zeelanda, magia si administratia locala si-au dat mana pentru a sustine un vrajitor oficial al orasului Christchurch. La 87 de ani, Ian Brackenbury.

Coronavirus in lume: 100 de zile fara transmitere comunitara in Noua Zeelanda Brazilia a ajuns la 3 milioane de cazuri si 100.000 de decese

Noua Zeelanda a marcat 100 de zile fara transmitere comunitara a coronavirusului, dar cere populatiei sa nu se relaxeze pentru a nu ajunge in situatia Vietnamului sau Australiei, unde epidemia a fost bine tinuta sub control multa vreme, dar apoi a reizbucnit. Pe de alta parte, in cele mai afectate 3 tari din lume situatia se agraveaza; SUA a ajuns la peste 5 milioane de cazuri, Brazilia la 3 milioane de infectii si 100. 000 de decese, iar India la mai mult de 2 milioane de infectii, potrivit Worldometers. 08 Un grup de cercetatori din Luxemburg este pe cale sa puna la punct un sistem de detectare a coronavirusului prin intermediul vocii si tusei14. 26 Iran: Starea de urgenta, prelungita cel putin pana in ianuarie 202114. 21 Protest cu 1. 000 de baloane pe Copacabana14. 16 Boris Johnson: Redeschiderea scolilor, un imperativ social si economic12. 02 Germania: inca o zi cu peste 1. 000 de cazuri .

NOUA ZEELANDA: Orasul Auckland, inchis dupa ce au aparut patru cazuri de covid in ultimele 102 zile

Premierul neo-zeelandez Jacinda Ardern a dispus marti izolarea celui mai mare oras al tarii, Auckland, dupa aparitia a patru cazuri de Covid-19 in contextul in care nu a fost inregistrat niciun caz de infectie in comunitate de 102 zile, potrivit AFP, citat de News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )