Libnet.ro
UNICEF

16:00

Coronavirus: Olanda, Franta, Germania si Italia isi unesc fortele pentru a furniza un vaccin in UE

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Olanda, Franta, Germania si Italia isi unesc fortele pentru a furniza un vaccin in UE

Franta, Germania, Italia si Tarile de Jos au convenit sa formeze o alianta menita sa asigure producerea unui potential vaccin impotriva Covid-19 in Europa, au anuntat miercuri autoritatile olandeze, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Peste 3 milioane de oameni au fost declarati vindecati Grecia face teste de anticorpi pe 16 insule

Numarul de cazuri de coronavirus raportate in lume a ajuns la aproape 6,5 milioane, iar cel al deceselor asociate cu Covid-19 la peste 382. 000, in conditiile in care mai mult de 3 milioane de oameni au fost declarati vindecati, potrivit centralizarii de pe Worldometers. --------------21:14 Comisia Europeana considera ca noul coronavirus reprezinta doar un risc de nivel mediu pentru lucratori19. 49 Brazilia: Presedintele Bolsonaro a numit un general de armata in functia de ministru al sanatatii19:15 Coronavirus: Olanda, Franta, Germania si Italia isi unesc fortele pentru a furniza un vaccin in UE18. 51 in Bulgaria, mastile nu vor mai fi obligatorii din 15 iunie.

MAE: 620 de cetateni romani din Olanda, Franta si Spania au revenit in tara

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca 620 de cetateni romani, aflati in Olanda, Franta, Spania au revenit joi in tara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )