Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |OMS recunoaste aparitia unor dovezi emergente despre raspandirea virusului prin aer

B1 B1,
CORONAVIRUS |OMS recunoaste aparitia unor dovezi emergente despre raspandirea virusului prin aer

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS, n. r. ) a recunoscut marti probe emergente ale raspandirii aeriene a noului coronavirus, dupa ce un grup de oameni de stiinta a cerut organismului global sa isi. continuă pe B1

OMS recunoaste ca exista dovezi emergente despre raspandirea noului coronavirus prin aer

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a recunoscut marti ca exista dovezi emergente despre raspandirea noului coronavirus prin aer, dupa ce mai multi oameni de stiinta au cerut acestei organizatii sa isi actualizeze recomandarile si comunicarile oficiale despre felul in care maladia respiratorie COVID-19 se transmite in comunitatile umane.

OMS admite ca noul coronavirus se raspandeste si prin aer. Noile recomandari ar putea fi dezastruoase

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a recunoscut marti ca exista dovezi emergente despre raspandirea noului coronavirus prin aer. Specialistii OMS au anuntat ca un nou set de recomandari va fi prezentat zilele viitoare. Acestea ar putea rasturna planurile autoritatilor. Daca distanta sociala recomandata se va modifica de la un metru cat este in prezent, activitatea mai multor institutii si companii ar putea fi bulversata.

OMS avertizeaza: coronavirusul se poate transmite prin aer

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a recunoscut marti ca exista dovezi emergente despre raspan.

Catalonia va face portul mastii obligatoriu in toate spatiile publice, fie ele deschise sau inchise. Probleme in Spania, dupa aparitia unor noi focare de COVID-19

Autoritatile din Catalonia, care se confrunta cu mai multe focare noi de infectie cu coronavirus din provincia Lleida, vor face portul mastii de protectie obligatoriu in toate spatiile publice de pe teritoriul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )