Libnet.ro
UNICEF

22:45

CORONAVIRUS |OMS: Virusul afecteaza mai mult marile orase, expuse ani de-a randul poluarii

B1 B1,
CORONAVIRUS |OMS: Virusul afecteaza mai mult marile orase, expuse ani de-a randul poluarii

Directoarea Departamentului de sanatate publica si mediu din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Maria Neira, a avertizat, vineri, ca noul coronavirus pare sa afecteze mai mult sanatatea in. continuă pe B1

Ce ii sperie cel mai mult pe romani cand vine vorba de viitorul lor financiar?

Primul raspuns care imi vine in minte la intrebarea ce ii sperie cel mai mult pe romani cand vine vorba de viitorul financiar este simplu Nu ii sperie nimic, foarte multi se comporta ca si cand viitorul este luminos si nu ar trebui sa isi faca nici un fel de griji in privinta viitorului lor financiar, apropiat sau indepartat. Analizand insa statisticile care indica Romania drept codasa in Europa cand vorbim de educatie financiara si datele care arata ca avem putin peste 400 de mii de romani care au ales sa economiseasca inteligent veniturile suplimentare, imi dau seama ca realitatea este de fapt alta: nivelul de constientizare a importantei economisirii este unul relativ scazut, mai ales in ceea ce priveste romanii cu varsta sub 35 de ani.

Viata la tara, varianta 2.0. Cererea pentru case de inchiriat aflate la tara s-a dublat in august. Mii de corporatisti care lucreaza de acasa prefera linistea unui sat galagiei din marile orase

Intr-o seara de august, Adriana T. , analist de risc in centrala unei banci din Bucuresti si George, sotul ei, s-au asezat in livingul apartamentului lor din sectorul 1 cu o harta detaliata a localitatilor din jurul Capitalei. Voiau sa renunte la apartamentul central pe care il ocupau cu chirie si sa-si caute ceva mai ieftin la 30-40 de kilometri de Capitala. Si Adriana si George lucrau deja remote iar apropierea de locul de munca nu mai era defel o prioritate. in plus, cele doua camere pe care le aveau ii incurca mult din cauza conferintelor online de serviciu care se lasau cu tonuri ridicate care se auzeau dintr-o camera in alta. Ca Adriana si George sunt sute de bucuresteni, brasoveni si clujeni, potrivit datelor furnizate HotNews. ro de catre imobiliare. ro.

Pierderea mirosului, cea mai buna veste pentru cei care se infecteaza cu coronavirus

In ultima vreme se vorbeste din ce in ce mai mult despre anosmie sau pierderea mirosului, ca simptom principal in cazul infectarii cu coronavirus. Expertii spun insa ca acesta este un semn bun pentru persoanele care se imbolnavesc.

HM va inchide 250 de magazine din cauza pandemiei si vrea sa vanda mai mult online

HM va inchide 250 de magazine din cauza pandemiei, in conditiile in care oamenii fac tot mai multe cumparaturi online, scrie Mediafax. Recent, si Inditex, compania care detine brandurile Zara, Massimo Dutti si Stradivarius, a anuntat ca planuieste sa inchida 1. 200 de magazine pana in 2021, ca parte dintr-o noua strategie similara, de trecere spre vanzarile online.

Acesta este doar inceputul. Un medic de la Spitalul de Boli Infectioase ne spune adevarul in fata: O sa explodeze si mai mult cazurile

Dupa ce Romania a inregistrat astazi un numar record de imbolnaviri cu COVID-19, 2. 158 de noi cazuri, specialistii sunt in alerta. Paturile de Terapie Intensiva sunt din ce in ce mai putine iar viitorul nu arata deloc bine. Un medic de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara a spus, la Sinteza Zilei, ca numarul cazurilor va exploda in perioada urmatoare pentru ca autoritatile nu testeaza asa cum ar trebui.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )