Libnet.ro
UNICEF

13:15

Coronavirus |Portugalia isi va redeschide plajele de luna viitoare pentru a redresa economia

B1 B1,
Coronavirus |Portugalia isi va redeschide plajele de luna viitoare pentru a redresa economia

Mai multe tari se afla intr-un proces de relaxare a masurilor instaurate pentru a stopa raspandirea coronavirusului. in acest context, Portugalia isi va redeschide plajele incepand cu data de 6 iunie, dupa. continuă pe B1

O companie renumita in Romania isi redeschide magazinele. Care va fi programul si ce servicii raman inchise

O companie renumita in Romania a anuntat joi ca isi redeschide magazinele, precizand care va fi programul si ce servicii nu pot fi inca folosite de clienti.

Castelul Corvinilor isi redeschide portile dupa doua luni. Se afla in santier, dar va putea fi vizitat

Castelul Corvinilor va fi redeschis pentru vizitare odata cu iesirea Romaniei din Starea de Urgenta, insa turistii trebuie sa fie precauti.

Coronavirus: Trump isi limiteaza contactele cu vicepresedintele Pence

Donald Trump s-a referit luni la posibilitatea de a-si limita contactele cu vicepresedintele SUA, Mike Pence, despre care a parut sa confirme ca se afla in carantina dupa un caz de COVID-19 in anturajul acestuia, scrie AFP, citata de Agerpres. intrebat intr-o conferinta de presa despre masurile pentru a limita preventiv contactele lor, presedintele Statelor Unite a raspuns: Este ceva despre care probabil vom vorbi, in aceasta perioada de carantina. Vom vorbi la telefon, da. Putem vorbi despre asta la telefon, a adaugat el.

Coronavirus: Cum isi pastreaza Suedia pub-urile deschise

Suedia nu a intrat niciodata in carantina totala in timpul pandemiei de coronavirus. Regulile permit celor mai multi oameni sa iasa afara, sa viziteze baruri, restaurante si magazine, atat timp cat incearca sa stea departe unul de celalalt, potrivit BBC. Deci, cum arata distantarea sociala in afara carantinei?VIDEO Numarul mare de decese din Suedia - o surpriza, sustine epidemiologul-sef al tarii .

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )