Libnet.ro
UNICEF

10:15

CORONAVIRUS |Presedintele Parlamentului European, in carantina

B1 B1,
CORONAVIRUS |Presedintele Parlamentului European, in carantina

Presedintele Parlamentului European, David-Maria Sassoli, se afla, de marti, in carantina, dupa ce a vizitat Italia saptamana trecuta. Sassoli, a anuntat marti ca va urma masurile de precautie impotriv. continuă pe B1

Presedintele Parlamentului European, in carantina pentru 14 zile la Bruxelles dupa ce si-a petrecut sfarsitul saptamanii trecute in Italia

Presedintele Parlamentului European PE), italianul David Sassoli, a anuntat marti ca a decis din precautie sa-si exercite functia de la domiciliul de la Bruxelles, timp de 14 zle, dupa ce a fost in Italia weekendul trecut, relateaza AFP.

Presedintele Parlamentului European este izolat la domiciliu din cauza coronavirusului -VIDEO

Presedintele Parlamentului European, David Sassoli, este in izolare la resedinta sa din Bruxelles, din cauza coronavirusului, informeaza Reuters. Acesta a calatorit recent in Italia, tara sa natala.

Tudor Ciuhodaru: Activitatea Parlamentului European se suspenda

Tudor Ciuhodaru sustine ca europarlamentarii ar putea lucra de acasa in conditiile in care activitatea Parlamentului European se suspenda.

CORONAVIRUS |Presedintele chinez a vizitat orasul Wuhan, epicentrul epidemiei de COVID-19

Presedintele chinez Xi Jinping a vizitat orasul Wuhan, considerat epicentrul epidemiei de coronavirus din China, intr-o incercare de a transmite un mesaj de incredere cu privire la raspunsul autoritatilor la.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )