Libnet.ro
UNICEF

15:00

CORONAVIRUS |Primarul din Drobeta Turnu Severin, izolat la domiciliu dupa ce a fost in Milano

B1 B1,
CORONAVIRUS |Primarul din Drobeta Turnu Severin, izolat la domiciliu dupa ce a fost in Milano

Primarul orasului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, si 12 functionari publici din cadrul Primariei sunt izolati la domiciliu dupa ce au revenit in tara dintr-o delegatie din Milano. Cristinel Pavel,. continuă pe B1

Primarul din Drobeta-Turnu Severin, izolat la domiciliu din cauza coronavirusului

Primarul din Drobeta Turnu Severin a fost izolat la domiciliu, dupa o vizita de lucru in nordul Italiei, din pricina epidemiei de coronavirus.

Primarul din Drobeta Turnu Severin, izolat la domiciliu dupa o vizita in nordul Italiei. Dispozitia, emisa la patru zile dupa ce s-a intors

Directia de Sanatate Publica Mehedinti a dispus masura izolarii la domiciliu a tuturor persoanelor care au facut parte din delegatia Primariei Drobeta Turnu Severin, care a efectuat o vizita de lucru in nordul Italiei, la Milano.

Primarul Marius Screciu, aflat in autoizolare pentru ca a fost in Italia, a trait o viata normala pana luni: N-a venit nimeni sa ne intrebe (VIDEO)

Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin care a fost obligat sa se autoizoleze pentru ca a calatorit in Italia, si-a desfasurat activitatile normal pana luni, cand Directia de Sanatate.

Microcentrala pe gaz va fi pusa in functiune in cateva zile. Duminica s-au facut ultimele probe

Duminica, 23 februarie 2020, au avut loc, in prezenta ministrului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, alaturi de prefectul Cristinel Pavel si viceprimarul Daniel Cirjan, ultimele probe la microcentrala pe gaz, amenajata in cadrului unui proiect pilot la Drobeta Turnu Severin.

Primarul din Targu Mures nu cedeaza hotelul cerut de DSP pentru izolarea suspectilor de coronavirus: Daca ar fi Orwell, ar face niste nuvele extraordinare

Dorin Florea, primarul din Targu Mures, nu va ceda hotelul solicitat de catre Directia de Sanatate Publica pentru izolarea persoanelor aflate in carantina pe fondul suspiciunilor de infectie cu coronavirus.

Primarul din Focsani a anuntat ca va inchide orasul la primul caz de coronavirus confirmat

Primarul din Focsani, Cristi Misaila, a declarat ca va inchide orasul, daca se va semnala primul caz de coronavirus.

Primarul din Targu Mures refuza sa cedeze un hotel pentru izolarea persoanelor aflate in carantina: Maine te trezesti cu trei stranutatori si targumuresenii vor ocoli zona

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, a anuntat, marti, ca nu va ceda hotelul solicitat de catre Directia de Sanatate Publica DSP) Mures pentru izolarea persoanelor aflate in carantina ca masura de preventie a coronavirusului COVID-19, pe considerentul ca spitalele sunt cele care detin infrastructura necesara, si nu primariile. Rog medicii sa isi vada de treaba, carantina si tot ce vor sa faca, sa faca in spitale, unde au servicii si toata infrastructura creata, a transmis Dorin Florea.

Alegeri locale 2020. Primarul din Turda a trecut la PNL si va candida pentru un nou mandat

Primarul din Turda, Cristian Matei, a trecut la PNL si va candida pentru un nou mandat.

Criza coronavirusului: medic din Barlad, intors din Italia, izolat la domiciliu 14 zile. Alte 15 persoane care au vizitat China, monitorizate

Criza coronavirusului a starnit panica printre autoritatile din Barlad, dupa ce au aflat ca un medic care isi desfasoara activitatea in cadrul spitalului din localitate s-a intors recent din Italia, tara cea mai afectata din Europa.

Primarul din Focsani vrea sa inchida orasul daca apare un caz de coronavirus

Primarul orasului Focsani, Cristi Misaila, spune ca, daca la el in oras apare un singur caz de coron.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )