Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS. Primul deces in Algeria. Mai multe persoane venite din Franta, infectate

B1 B1,
CORONAVIRUS. Primul deces in Algeria. Mai multe persoane venite din Franta, infectate

Alegeria anunta primul deces din cauza coronaviruslui. Pe teritoriul tarii din nordul Africii sunt 24 de cazuri confirmate in acest moment. A mai fost un cetatean italian confirmat in luna februarie, dar s-a. continuă pe B1

DSP: Mai multe persoane care au calatorit in strainatate, plasate in carantina in judetul Calarasi

In cadrul masurilor de limitare a extinderii infectiei cu noul coronavirus izolarea la domiciliu si carantinarea izolarea in locatii stabilite de autoritati )sunt luate fata de persoane clinic sanatoase, dar intoarse in tara din zone cu transmitere comunitara a infectiei.

Mai multe persoane au refuzat sa intre in carantina, in Craiova. A fost nevoie de interventia autoritatilor (VIDEO)

Scandal la centrul de carantinadin Craiova. Miercuri au venit cinci persoane cu domiciliul in Dolj, care au intrat in tara pe la vama Cenad.

Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus. Planul alb, activat in mai multe spitale din Romania

Planul alb este activat in mai multe spitale din Romania. De asemenea s-a anuntat si scenariul 2 de coronavirus. Totodata, Raed Arafat a dat explicatii despre cele 4 scenarii care pot intra in vigoare. Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus Avand in vedere situatia aflata la momentul de fata in tara, vorbind .

CORONAVIRUS |Primul deces inregistrat in Indonezia

Idonezia a inregistrat primul deces cauzat de coronavirus. Mai precis, o pacienta de 53 de ani, cu cetatenie straina, care uferea de afectiuni preexistente, printre care diabet si hipertensiune.

Ultima ora! Belgia confirma primul deces provocat de coronavirus

Autoritatile belgiene au anuntat primul deces provocat de noul coronavirus. Pacientul care avea 90 de ani si-a dat utima suflare intr-un spital din Bruxelles. in Belgia traieste una.

Ultima ora! Belgia confirma primul deces provocat de coronavirus. Numarul imbolnavirilor a ajuns la 267

Autoritatile belgiene au anuntat primul deces provocat de noul coronavirus. Pacientul care avea 90 de ani si-a dat utima suflare intr-un spital din Bruxelles. in Belgia traieste una.

CORONAVIRUS |Primul deces din cauza virusului, inregistrat in Austria

Austria a inregistrat primul deces cauzat de coronavirus. Este vorba de un barbat, in varsta de 69 de ani, care s-a stins din viata in Viena dupa ce a contractat noul virus Anuntul a fost facut joi, de a.

Bulgaria anunta primul deces din cauza coronavirusului COVID-19

Bulgaria a anuntat primul deces din cauza coronaviruslui COVID-19 in persoana unei femei de 66 de ani, transmite Jerusalem Post. Stire in curs de.

Bulgaria anunta primul deces din cauza coronavirusului COVID-19. Victima suferea deja de o alta afectiune in stare avansata

Bulgaria a anuntat primul deces din cauza coronaviruslui COVID-19 in persoana unei femei de 66 de ani, transmite Jerusalem Post. Femeia in cauza fusese spitalizata marti cu pneumonie severa. Conform.

Coronavirus in Romania: Mai multe puncte de frontiera inchise pentru folosirea politistilor in cele aglomerate

Mai multe puncte de frontiera de la granitele cu Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria si Sebia vor fi inchise, a anuntat joi seara ministrul de Interne Marcel Vela. El a precizat ca aceste vami sunt mai putin tranzitate, iar lucratorii vamali de acolo vor fi trimisi la punctele de trecere unde se inregistreaza valori mari de trafic.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )