Libnet.ro
UNICEF

12:30

CORONAVIRUS |Primul vaccin spaniol impotriva Covid este autorizat pentru testare internationala

B1 B1,
CORONAVIRUS |Primul vaccin spaniol impotriva Covid este autorizat pentru testare internationala

Vaccinul RUTI impotriva noului coronavirus, dezvoltat de un cercetator la Spitalul Germans Trias i Pujol din Catalonia, Spania, si fabricat de compania farmaceutica Archivel Farma, este primul de origine spaniola ca. continuă pe B1

Primul vaccin spaniol anti-COVID a fost autorizat pentru testare internationala

Vaccinul RUTI impotriva COVID-19, dezvoltat de un cercetator la Spitalul Germans Trias i Pujol din Catalonia Spania) si fabricat de compania farmaceutica Archivel Farma, este primul de origine spaniola care primeste autorizatia pentru a realiza teste clinice internationale care vor fi efectuate in Argentina, relateaza EFE, potrivit Agerpres.

Rusia anunta lansarea productiei celui de-al doilea vaccin al sau impotriva COVID-19

Rusia anunta lansarea productiei celui de-al doilea vaccin al sau impotriva COVID-19, EpiVacCorona. Vaccinul este dezvoltat de centrul de cercetari Vektor, a anuntat Anna Popova, responsabila in cadrul.

Ministrul britanic al Sanatatii: Un vaccin impotriva COVID-19, disponibil in prima jumatate a anului viitor

Matt Hancock, ministrul britanic al Sanatatii, a declarat luni ca un vaccin impotriva COVID-19 ar putea fi gata in prima parte a anului viitor, mentionand ca dorim sa fim pregatiti in cazul in care totul.

Sefa CE: Furnizarea unor potentiale vaccinuri impotriva COVID-19 catre tarile UE ar putea incepe serios in aprilie 2021 Ea indeamna statele europene sa ia masuri indraznete

Furnizarea unor potentiale vaccinuri impotriva COVID-19 catre statele UE ar putea incepe in mod serios in aprilie 2021, a declarat miercuri presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, potrivit agentiilor Reuters si EFE. Ea a avertizat ca evolutia pandemiei in statele europene este alarmanta si le-a cerut tarilor membre sa ia masuri indraznete pentru a salva vieti, precum si mai multa coordonare intre ele.

Un nou vaccin inovator impotriva coronavirusului, dezvoltat in Israel, intra in faza testarii clinice

Primele teste clinice ale unui vaccin impotriva coronavirusului, dezvoltat in Israel, vor incepe in 1 noiembrie, anunta autoritatile israeliene. La inceputul pandemiei, premierul Benjamin Netanyahu a mandatat Institutul Israelian de Cercetari Biologice sa dezvolte un vaccin local impotriva virusului, conform Digi24.

Klaus Iohannis, despre masurile indraznete impotriva Covid-19 cerute de la Bruxelles: Cautam sa ne punem de acord cu aceste masuri, in special cu inchiderideschideri de granite si transport (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta sustinuta la Palatul Cotroceni, ca masurile indraznete impotriva Covid-19, cerute de presedinta Comisiei Europene, sunt adaptatein.

PHILIP MORRIS INTERNATIONAL: Medicago va furniza pana la 76 de milioane de doze din vaccinul candidat, derivat din plante, impotriva COVID-19

Medicago, o companie biofarmaceutica cu sediul in Quebec, a anuntat ca a ajuns la un acord cu Public Services and Procurement Canada PSPC - Servicii si Achizitii Publice din Canada) pentru a furniza pana la 76 de milioane de doze din vaccinul sau candidat impotriva COVID-19, in curs de aprobare din partea Health Canada, conform unui comunicat trimis redactiei.

Rusia cere OMS sa-i inregistreze accelerat si precalifice vaccinul impotriva covid-19

Rusia a depus la Organizatia Mondiala a Sanatatii o cerere de precalificare a primului sau vaccin impotriva noului coronavirus SARS-CoV-2, Sputinic V, a anuntat azi Fondul suveran rus.

Presedintele Maduro sustine ca Venezuela a descoperit un tratament 100% eficient impotriva COVID-19

Venezuela a descoperit un tratament extrem de eficient pentru a elimina complet noul coronavirus fara efecte secundare, a declarat duminica presedintele tarii Nicolas Maduro, relateaza dpa.

Pfizer inca nu este pregatit sa prezinte datele din faza avansata a studiului privind vaccinul impotriva COVID-19

Producatorul de medicamente Pfizer Inc a anuntat, marti, ca inca nu este pregatit sa dezvaluie datele din faza avansata a studiului privind vaccinulimpotriva COVID-19 pe care il dezvolta alaturi de Bi.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2093 seconds )