Libnet.ro
UNICEF

20:45

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Este foarte important caoamenii sa se vaccineze impotriva gripei sezoniere. Am putea sa ne trezim cu fenomenul COVID-flu

B1 B1,
CORONAVIRUS |Raed Arafat: Este foarte important caoamenii sa se vaccineze impotriva gripei sezoniere. Am putea sa ne trezim cu fenomenul COVID-flu

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), atrage atentia asupra faptului ca in acest an este foarte important ca romanii sa se vaccineze antigripal, in contextul in care gripa. continuă pe B1

Raed Arafat, analiza de ultima ora in criza COVID: Asimptomaticii transmit boala!

Au fost peste 1000 de noi cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore. Un numar care noua ne atrage atentia, pentru ca asta inseamna automat ca dupa o perioada creste si numarul cazurilor de terapie intensiva, a zis Raed Arafat, duminica seara, la Antena 3.

Raed Arafat, anunt care da fiori: Vaccinul anti-COVID nu va rezolva imediat situatia!

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Araed Arafat, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca pana la existenta vaccinului anti-COVID, autoritatile sunt obligate sa fie pregatite in lupta cu noul coronavirus.

Raed Arafat, despre vaccinul anti-COVID: Nu va rezolva instantaneu situatia

Raed Arafat, seful Departaentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat ca aparitia unui vaccin anti-COVID-19 nu va rezolva situatia, pentru ca este nevoie de foarte multe doze. Ai nevoie de.

Raed Arafat: Cresterea numarului de cazuri COVID-19 nu e doar din vina litoralului. E clar ca in unele zone nu se respecta regulile Asimptomaticii transmit virusul

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, vineri, ca numarul tot mai mare de infectari cu coronavirus la nivel national nu este o consecinta doar a incalcarii regulilor de pe litoral, caci masurile.

Cluburile si terasele din Romania, program limitat. Raed Arafat: Nu sunt niste masuri atat de incomode

Raed Arafat, secretar de stat in MAI, a anuntat ca vineri seara va avea loc o intrunire online a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta care va supune la vot o propunere prin care programul teraselor, respectiv al cluburilor din zonele puternic afectate de coronavirus, sa fie limitat.

Raed Arafat, despre criza de locuri la ATI: Saptamana viitoare vom creste la peste 900 de paturi

Seful DSU Raed Arafat a declarat, vineri seara, ca un numar de 430 de pacienti sunt internati la Terapie Intensiva, dupa ce in cursul zilei GCS a raportat 409 pacienti la ATI. Raed Arafat a dezvaluit ca Romania dispune de aproximativ 840 de paturi de ATI. Cifra nu este una exacta, deoarece aceste paturi sunt dezinfectate ori de cate ori un pacient paraseste sectia ATI.

Raed Arafat ii pune la zid pe romanii care sunt contra mastilor de protectie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a postat pe pagina sa de Facebook o imagine, insotita de un text, care ironizeaza specialistii in medicina de pe retelele sociale. Raed Arafat, despre scoala de medicina de pe Facebook. Seful DSU ii pune la zid pe romanii care sunt contra mastilor de protectie Cele .

RAED ARAFAT: Un vaccin anti-COVID nu va rezolva instantaneu situatia

Seful Departaentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat, duminica seara, ca aparitia unui vaccin anti-CIVID-19 nu va rezolva instantaneu situatia.

Raed Arafat, strigat de avertizare despre pericolul din jurul nostru: Asimptomaticii transmit boala!

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta atrage atentia asupra numarului mare de noi imbolnaviri, explicand faptul ca acesta va aduce cu sine si mai multi bolnavi in stare grava la Terapie Intensiva. Raed Arafat a confirmat in cursul serii de duminica transmiterea virusului de la persoanele asimptomatice. Din pacate, atata tmp cat oamenii nu respecta .

Raed Arafat, anuntul care spulbera orice speranta: Vaccinul nu va razolva instantaneu situatia. La ce trebuie sa se astepte romanii

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat a vorbit duminica seara despre situatia critica din Romania, in contextul in care ne aflam in cea de-a treisprezecea zi in care numarul de imbolnaviri noi a depasit cifra 1000, in ultimele 24 de ore inregistrandu-se 1. 075 de pacienti testati pozitiv. Medicul avertizeaza in ce conditii un vaccin .

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2846 seconds )