Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus: Regina Elisabeta a Marii Britanii se retrage din viata publica pentru cel putin cateva luni

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Regina Elisabeta a Marii Britanii se retrage din viata publica pentru cel putin cateva luni

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se retrage din viata publica in urmatoarea perioada, absenta ei de la indeplinirea obligatiilor oficiale urmand sa devina cea mai lunga din domnia ei de 68 de ani, scrie The Times. continuă pe Hotnews

Regina Elisabeta se retrage din viata publica pe perioada nedeterminata: Ar putea sa nu mai revina niciodata

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, in virsta de 94 de ani, se retrage din viata publica in urmatoarea perioada, absenta ei de la indeplinirea obligatiilor oficiale urmand sa devina cea mai lunga din domnia ei de 68 de ani.

Regina Elisabeta a II-a se retrage de la indatoririle publice in perioada urmatoare, din cauza pandemiei. Va fi cea mai lunga absenta din cei 68 de domnie

Regina Elisabeta s-a retras la Castelul Windsor alaturi de sotul ei, la inceputul lunii martie, in perioada in care in Marea Britanie a izbucnit pandemia de coronavirus. Oficialitatile au confirmat ca suverana.

Un sistem de alerta Covid-19 asemanator alertelor teroriste urmeaza sa fie lansat de guvernul Marii Britanii

Un sistem de alerta Covid-19 urmeaza sa fie lansat de guvernul Marii Britanii pentru a urmari infectarile cu noul coronavirus. Masura ar urma sa fie anuntata duminica de catre premierul Boris Johnson.

Premierul Marii Britanii: Autoritatile trebuie sa fie pregatite pentru scenariul in care nu va exista vaccin

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a prezentat, luni seara, un plan de relaxare a restrictiilor antiepidemice si a afirmat ca autoritatile trebuie sa se pregateasca pentru scenariul in care nu va fi produs niciun vaccin anticoronavirus, relateaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )