Libnet.ro
UNICEF

17:00

Coronavirus in Romania, 24septembrie 2020.Din nou un numar foarte mare de infectari COVID-19

Antena3 Antena3,
Coronavirus in Romania, 24septembrie 2020.Din nou un numar foarte mare de infectari COVID-19

Coronavirus in Romania, 24 septembrie 2020. Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a publicat, astazi, un nou bilant al pandemiei de coronavirus, care arata ca in ultimele 24 de ore, numarul cazurilor de COVID-19 este de 1. 639 cazuri noi. continuă pe Antena3

Coronavirus in Romania, 22 septembrie 2020. Numar surpriza de infectari

Coronavirus in Romania, 22 septembrie 2020. Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a publicat, astazi, un nou bilant al pandemiei de coronavirus, care arata ca in ultimele 24 de ore, numarul cazurilor de COVID-19 este de 1.

Coronavirus in Romania: 808 cazuri noi, dar foarte putine teste efectuate 23 decese in ultima zi

In ultimele 24 de ore au fost inregistrate, in Romania, 808 noi cazuri de coronavirus, bilantul total ajungand la 113. 589, potrivit datelor furnizate luni de Grupul de Comunicare Strategica. Cu toate acestea, numarul de teste efectuate a fost mult mai mic decat in mod normal. in ultimele 24 de ore au fost raportate 23 de decese, iar la terapie intensiva sunt 464 pacienti grav afectati de COVID-19. Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, raportate in continuare in Capitala Situatia in judete.

Siteuri de matrimoniale in Romania. Care sunt cele mai mari si care sunt gratuite

In Romania, pentru persoanele singure, matrimonialele online reprezinta un mod incitant si distractiv prin care pot cunoaste oameni cu care in viata de zi cu zi, cel mai sigur, nu s-ar conecta. Site-urile de profil sunt in numar foarte mare in prezent. Care site-uri sunt gratuite si care sunt cele mai mari site-uri de matrimoniale.

Coronavirus Romania. Cand ar putea incepe sa scada numarul de infectari in tara noastra

Potrivit specialistilor, Romania se afla deja in al doilea val al pandemiei de coronavirus cu o crestere accelerata a numarului de cazuri zilnice. in acest context, autoritatile nu iau in calcul o scadere a.

CORONAVIRUS |Romania va deconta, din fonduri europene, banii pentru testele RT-PCR. Ar urma sa primeasca 200 de milioane de euro

Ministerul Sanatatii a anuntat ca Romania va recupera din fonduri europene banii cheltuiti pe testele RT-PCR efectuate la nivel national pentru identificarea infectiilor cu coronavirus. Ministerul a depus spre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )