Libnet.ro
UNICEF

23:45

Coronavirus in Romania, 29septembrie 2020. Din nou numar ridicat de infectati in stare grava

Antena3 Antena3,
Coronavirus in Romania, 29septembrie 2020. Din nou numar ridicat de infectati in stare grava

Coronavirus in Romania, 29 septembrie 2020. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca, in ultimele 24 de ore, au fost inregistrate 1470 de noi cazuri de imbolnavire cu COVID-19, iar 551 de pacienti sunt internati la ATI. continuă pe Antena3

Pensii 2020. Cand vor creste pensiile din nou pentru romani. Anuntul oficial

Una dintre cele mai intens dezbatute probleme de anul acesta in Romania au fost veniturile batranilor. Iata ca majorarea acestora este din nou pusa in discutie! A fost anuntat cand vor creste pensiile, din nou, pentru romani. Cand vor creste, din nou, pensiile Majorarea pensiilor cu doar 14% a starnit controverse in randul pensionarilor care .

Restaurantele si barurile se inchid din nou in mai multe localitati, in urma cresterii a numarului de infectari cu COVID-19

Restaurantele de interior si barurile din sapte localitati din judetul Arad se inchid din nou, timp de o saptamana, din cauza cresterii alarmante a numarului de infectii cu COVID-19.

Anca Serea a ajuns din nou la spital. Ce probleme de sanatate are acum vedeta

Anca Serea trece prin momente extrem de dificile. Sotul ei, Adi Sina, a devzaluit ca vedeta a ajuns din nou la spital! Ce probleme de sanatate are acum: Nu este cea mai fericita zi din viata noastra. Anca Serea are noi probleme de sanatate! Vedeta a ajuns de urgenta la spital Vesti ingrijoratoare despre Anca .

Van Damme, diagnosticat cu leucemie din nou: Nu mai exista tratament pentru mine

Veste cumplita venita din Belgia! Miguel Van Damme, 27 de ani, portarul celor de la Cercle Bruges, a fost diagnosticat cu leucemie pentru a treia oara. Dupa ce fusese de doua ori declarat vindecat, fotbalistul a aflat ca boala a recidivat si de aceasta data. A postat pe retelele de socializare un videoclip tulburator in .

Alerta! Se inchid din nou restaurantele in mai multe localitati din Romania

Odata cu cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, marti dupa-amiaza au fost anuntate noi restrictii pe care cetatenii trebuie sa le suporte. Restaurantele, cafenelele si cazinourile din Petrosani si din alte 11 localitati din judetul Hunedoara se inchid din cauza atingerii pragului de pericol privind infectarea cu virusul SARS CoV-2.

Nelu Tataru, in ziua in care Romania a inregistrat un nou record de pacienti COVID internati la ATI: Nu avem in evaluarea noastra instituirea starii de urgenta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit duminica, ziua alegerilor locale si ziua in care Romania a inregistrat un nou record negativ in privinta pacientilor cu Covid-19 internati la Terapie Intensiva,.

Rezultate alegeri locale 2020: La Galati, PSD a castigat din nou. Pucheanu si Fotea, realesi cu peste 50% din voturi (numaratoare paralela)

Primarul Galatiului si presedintele Consiliului Judetean, social-democratii Ionut Pucheanu si Costel Fotea, au fost realesi cu peste 50% din voturi, conform numaratorii paralele a PSD, relateaza Agerpres.

VIDEO Nou protest al femeilor in Belarus: Politia a arestat zeci de persoane Lupta pentru steag dintre o femeie de 73 de ani si un jandarm

Femeile protesteaza din nou sambata la Minsk pentru a cere plecarea presedintelui Aleksandr Lukasenko. Odata cu protestul, au inceput si arestarile, relateaza Reuters.

Alegatorii dintr-o comuna din Timis trebuie sa voteze din nou

Alegatorii comunei Ortisoara, judetul Timis, vor vota din nou pentru a stabili numele primarului loc.

Salariul mediu net in Romania in 2020. Suntem de rasul Uniunii Europene

Cand vine vorba de salariul mediu din sectorul privat, suntem la urma clasamentului. Doar pe vecinii bulgarii ii depasim dintre toate statele membre UE. De asemenea, salariul mediu net al lucratorilor din mediul privat reprezinta si o particularitate in Romania. Ce salariu are un astfel de angajat in Romania? Care este salariul mediu net in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )