Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus in Romania. Ne apropiem de scenariul 3: cum vor fi afectati cetatenii de noile masuri impuse de autoritati

Adevărul Adevărul,
Coronavirus in Romania. Ne apropiem de scenariul 3: cum vor fi afectati cetatenii de noile masuri impuse de autoritati

In cursul zilei de sambata, dupa atingerea unui numar de 100 de cazuri de infectati cu COVID-19, autoritatile din Romania vor trece la scenariul 3 de raspuns la epidemia cu coronavirus. in prezent avem 95 de cazuri de coronavirus. continuă pe Adevărul

Coronavirus in Romania. Tribunalul Bucuresti si judecatoriile din Capitala vor judeca doar cauzele urgente

Programul cu publicul al Tribunalului Bucuresti, precum si a judecatoriilor de sector din subordine se suspenda in perioada 12 31 martie, iar magistratii vor judeca doar cauzele urgente, se arata intr-un comunicat emis, miercuri, de catre presedintele instantei, judecatoarea Laura Radu.

PeBloguri: PSD: in fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale

In fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale. Preocuparea cea mai importanta a decidentilor politici trebuie sa fie sanatatea si siguranta cetatenilor, afirma Partidul Social Democrat, pe pagina sa de Facebook.

CORONAVIRUS |Romania, OFICIAL in Scenariul 3 de interventie: Ce masuri vor fi adoptate dupa confirmarea cazului 101

UPDATE: Romania a intrat oficial in scenariul 3 dupa ce bilantul cazurilor de contaminare a ajuns la 102. Detalii AICI) Romania este la un pas de intrarea in scenariul 3 de raspuns la raspandirea noului.

CORONAVIRUS |Romania se pregateste pentru intrarea in scenariul 3. Specialistii sustin ca Ziua 0 a imbolnavirii este cea in care o tara a inregistrat primele 100 de cazuri

Romania se pregateste sa depaseasca, sambata, pragul de 100 de imbolnaviri cu noul coronavirus. Odata cu pacientul 101, se va intra in scenatrul trei de raspuns la COVID-19. Cercetatorii au emis.

Coronavirus. Romania a ajuns la 38 de persoane infectate cu COVID-19. O femeie din Bucuresti, contact al politistului internat la Dimitrie Gerota

O femeie de 54 de ani din Capitala, contact al pacientului internat la Spitalul Dimitrie Gerota, este cel de-al 38 pacient infectat cu coronavirus din Romania. Fostul politist, care a ascuns faptul ca a calatorit in afara tarii, a infectat pana acum 8 persoane din Bucuresti.

Coronavirus Romania. 11 684 de persoane sunt izolate la domiciliu, in timp ce bilantul celor infectati cu COVID a ajuns la 31

Coronavirusul continua sa se raspandeasca in Romania, la aceasta ora fiind diagnosticate 31 de persoane cu COVID 19, din care 6 au fost declarate vindecate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )