Libnet.ro
UNICEF

23:15

Coronavirus. Romania infrunta epidemia cu o decizie radicala: Ce se intampla cu meciurile de fotbal

Adevărul Adevărul,
Coronavirus. Romania infrunta epidemia cu o decizie radicala: Ce se intampla cu meciurile de fotbal

Serie A e, deocamdata, suspendata, iar partidele din Franta si Germania, spre exemplu, se disputa in fata unor tribune goale. Si Liga I a recurs la aceasta masura, insa, in ultimele ore, s-a tot vorbit despre suspendarea campionatului. continuă pe Adevărul

Decizie radicala luata de Antena 3! Ce masuri de protectie au adoptat angajatii

Pentru ca noul coronavirus pare sa ia amploare pe zi ce trece si riscul unei epidemii este tot mai aproape, Antena 3 a anuntat cateva din masurile de precautie pe care le vor adopta, avand in vedere numarul mare de angajati, dar si posibilitatile multiple de a fi contact. Decizii radicale luate de Antena 3 .

Simona Halep, decizie radicala in 2020. Suporta deja primele consecinte

Simona Halep a luat o decizie radicala in 2020. Campioana noastra suporta deja primele consecinte. Ce a declarat recent? Simona Halep, decizie radicala in 2020 Halep a avut un start de sezon foarte bun, cu o semifinala la Australian Open si un turneu castigat la Dubai. Pentru moment, nu se stie cand va reveni Simona .

Cati bani castiga Andreea Balan din scandalul divortului. Artista a luat o decizie radicala

Multi se intreaba ce ii revine Andreei, din punct de vedere material, in urma scandalului monstru in care se afla de mai bine de trei saptamani. Iata cat castiga solista de pe urma separarii definitive de sotul ei! Cati bani castiga Andreea Balan din scandalul divortului? Momentele de cumpana pentru George Burcea si Andreea Balan .

PeBloguri: PSD: in fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale

In fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale. Preocuparea cea mai importanta a decidentilor politici trebuie sa fie sanatatea si siguranta cetatenilor, afirma Partidul Social Democrat, pe pagina sa de Facebook.

Anamaria Prodan, decizie radicala dupa ce coronavirusul a prins-o pe fiica sa in Italia!

Coronavirusul nu face discriminari, asa ca si Anamaria Prodan s-a trezit in plina panica dupa ce epidemia din Italia a prins-o pe una dintre fiicele sale la Milano. Imediat, ca o mama responsabila a luat.

Coronavirus Romania: 15 cazuri confirmate in Romania, 12 789 de persoane sunt in izolare la domiciliu

In Romania au fost confirmate, pana acum, 15 infectii cu coronavirus, in conditiile in care cinci dintre pacienti au fost declarati vindecati si au fost deja externati.

Coronavirus. Romania a ajuns la 38 de persoane infectate cu COVID-19. O femeie din Bucuresti, contact al politistului internat la Dimitrie Gerota

O femeie de 54 de ani din Capitala, contact al pacientului internat la Spitalul Dimitrie Gerota, este cel de-al 38 pacient infectat cu coronavirus din Romania. Fostul politist, care a ascuns faptul ca a calatorit in afara tarii, a infectat pana acum 8 persoane din Bucuresti.

Coronavirus Romania. 11 684 de persoane sunt izolate la domiciliu, in timp ce bilantul celor infectati cu COVID a ajuns la 31

Coronavirusul continua sa se raspandeasca in Romania, la aceasta ora fiind diagnosticate 31 de persoane cu COVID 19, din care 6 au fost declarate vindecate.

Coronavirus: Romania, aproape de scenariul 2 al epidemiei Ce masuri implica

In Romania sunt confirmate la acest moment 25 de cazuri de coronavirus, iar aparitia unui nou caz de imbolnavire - cel de-al 26-lea - va inseamna intrarea in scenariul 2 al epidemiei, care presupune masuri mai restrictive.

Coronavirus in Romania: Un copil de 3 ani si o femeie insarcinata, printre cei 8 pacienti confirmati marti

Un copil de 3 ani si o femeie de 30 de ani insarcinata se numara printre cele 8 persoane confirmate marti cu coronavirus. Numarul cazurilor de imbolnavire in Romania a ajuns la 25. Coronavirus: Romania, aproape de scenariul 2 al epidemiei Ce masuri implica.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )