Libnet.ro
UNICEF

20:00

Coronavirus in Romania, situatia pe judete. Unde sunt cele mai multe persoane infectate si unde sunt cele mai putine

Adevărul Adevărul,
Coronavirus in Romania, situatia pe judete. Unde sunt cele mai multe persoane infectate si unde sunt cele mai putine

Bilantul total al persoanelor infectate in Romania cu noul coroanvirus a ajuns, sambata, la 12. 732 de cazuri, dupa ce au fost confirmate 165 de cazuri noi. in acelasi timp sunt inregistrate 755 de decese, iar 4. 328 de persoane s-au vindecat, intre care 219 numai in ultimele 24 de ore. continuă pe Adevărul

Coronavirus in Romania: 262 de cazuri noi de imbolnavire, bilantul a urcat la 12.240 4.017 pacienti s-au vindecat

Numarul de cazuri confirmate de coronavirus din Romania a ajuns joi la 12. 240, dupa raportarea a 262 de cazuri noi. De la debutul pandemiei, s-au vindecat 4. 017 pacienti. Dintre acestia, 448 au fost declarati vindecati si externati in ultimele 24 de ore. Coronavirus in Romania: Care sunt cele mai afectate judete si care sunt zonele cu cel mai mic numar de cazuri Situatia in fiecare judetGRAFIC INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet din Romania. Situatia la zi a infectarilor, deceselor si vindecarilor.

GRAFIC INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet din Romania. Situatia la zi a infectarilor, deceselor si vindecarilor

Romania a depasit pragul de 12. 500 de cazuri confirmate de coronavirus si e aproape de pragul de 750 de decese. Cel mai mare focar din tara este in continuare Suceava, cu peste 2. 800 de cazuri confirmate, cu peste 140 de decese cu COVID-19 si cu municipiul resedinta de judet si comunele din jur in carantina totala. Pe locul doi, la distanta, Bucurestiul cu aproape 1. 300 de cazuri. Vezi situatia cazurilor la nivel de judet intr-o harta interactiva, mai multe date statistice si grafice cu ultimele informatii oficiale.

GRAFIC INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet din Romania. Situatia la zi a infectarilor, deceselor si vindecarilor

Romania a depasit pragul de 12. 000 de cazuri confirmate de coronavirus si e aproape de pragul de 700 de decese. Cel mai mare focar din tara este in continuare Suceava, cu peste 2. 700 de cazuri confirmate, cu peste 120 de decese cu COVID-19 si cu municipiul resedinta de judet si comunele din jur in carantina totala. Pe locul doi, la distanta, Bucurestiul cu peste 1. 250 de cazuri. Vezi situatia cazurilor la nivel de judet intr-o harta interactiva, mai multe date statistice si grafice cu ultimele informatii oficiale.

Coronavirus in Romania: Peste 12.200 de imbolnaviri Numarul de decese a trecut de 700 Situatia in fiecare judet

Numarul cazurilor de coronavirus din Romania a depasit pragul 12. 000, conform raportarilor de joi. Bilantul deceselor a ajuns la 717. Autoritatile iau in calcul patru scenarii dupa 15 mai, cand expira decretul privind starea de urgenta. Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune ca varianta finala depinde de cum vor fi respectate restrictiile in urmatoarea perioada si avertizeaza ca daca facem gratare si intindem chefurile, s-ar putea ca din 15 mai sa nu avem atatea masuri relaxate. 45 Alte sase decese au fost raportate. Este vorba de pacienti din Mures. Bilantul deceselor ajunde la 717. 40 Alte sase decese au fost raportate, numarul mortilor ajungand la 711. 09 Numarul de decese a trecut de 700. Ultimele date raportate: 705 morti. 40 Angajata a DGASPC Dolj, diagnosticata cu COVID-19. A luat boala de la sotul ei, politist15. 09 Dupa aproape o luna, Spitalul Judetean Suceava revine la conducere civila13. 09 Care sunt cele mai afectate judete si care sunt zonele cu cel mai mic numar de cazuri Situatia in fiecare judet.

Situatia cazurilor de coronavirus, pe judete Suceava ramane cel mai afectat judet, cu 2.733 de imbolnaviri

Suceava ramane judetul cu cele mai multe cazuri de coronavirus - 2. 733 din cele 11. 978 de imbolnaviri raportate la nivel national.

Premierul Ungariei, despre declaratiile lui Iohannis: Nici in cele mai tulburi perioade antidemocratice nu am auzit asa ceva din Romania Daca vom fi nevoiti, vom ridica manusa aruncata. Deocamdata nu recomand sa ne aplecam dupa ea

Premierul ungar Viktor Orban a reactionat vineri la declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, care a acuzat PSD ca vrea sa dea Ardealul ungurilor. Orban spune ca nu a auzit din Romania astfel de fraze nici macar in cele mai tulburi perioade antidemocratice. Daca vom fi nevoiti, vom ridica manusa aruncata. Deocamdata nu recomand sa ne aplecam dupa ea, a afirmat premierul Ungariei, scrie hirado. hu, care citeaza MTI.

Printul William si Kate Middleton, 9 ani de casatorie! Cele mai frumoase imagini de la nunta!

Printul William si Kate Middleton au aniversat ieri 9 ani de la nunta de poveste pe care au avut-o la Londra pe 29 aprilie 2011. Iata aici cateva dintre cele mai frumoase imagini de la fericitul eveniment! .

Channing Tatum a implinit 40 de ani. Cele mai sexy fotografii cu actorul de pana acum!

Channing Tatum a implinit zilele trecute 40 de ani, ocazie cu care fosta sa iubita, Jessie J, i-a transmis public un mesaj extrem de frumos. Iata aici cateva dintre cele mai sexy fotografii cu celebrul actor! .

Tur virtual al unora dintre cele mai importante muzee din Dambovita

Pandemia de COVID-19 ne tine in casa, dar daca vrem sa ne plimbam online putem sa vizitam doua dintre cele mai importante muzee din Dambovita.

Top 10 cele mai bune seriale din istorie, potrivit IMDb

Indiferent daca ai prea mult timp liber la dispozitie, sau daca ai terminat deja lista de filme preferate, niciodata nu e prea tarziu sa te apuci de cele mai bune seriale din istorie. The Sopranos, Urzeala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )