Libnet.ro
UNICEF

11:45

CORONAVIRUS |Secretarul de stat Horatiu Moldovan: Este greu de spus daca ce e mai rau a trecut A lua masuri de-a valma ar produce confuzie, iar intr-o epidemie asta inseamna cresterea imediata a deceselor si a complicatiilor cu 20% (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Secretarul de stat Horatiu Moldovan: Este greu de spus daca ce e mai rau a trecut A lua masuri de-a valma ar produce confuzie, iar intr-o epidemie asta inseamna cresterea imediata a deceselor si a complicatiilor cu 20% (VIDEO)

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, sustine ca este greu de spus ca ce a fost mai rau a trecut, cu referire la evolutia epidemiei de coronavirus in Romania. Asta pentru ca ne. continuă pe B1

Secretarul de stat Horatiu Moldovan: 30.000 de romani vor fi testati pentru a calcula gradul de imunizare a populatiei

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, anunta un plan de testare a imunizarii populatiei la Covid-19. Testarea se va face dupa depasirea maximului epidemiei si se va aplica pe un esantion de 30. 000 de romani, estimeaza Horatiu Moldovan.

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Probabil vor fi testate 30.000 de persoane, pe esantioane de varsta, ca sa vedem cati s-au imunizat la COVID-19

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a declarat duminica seara ca aproximativ 30. 000 de romani vor fi testati pentru depistarea noului coronavirus, dupa faza de maxim a.

Horatiu Moldovan: Daca numarul cazurilor de COVID-19 va fi peste 200 zilnic si in perioada urmatoare, se poate pune problema unor masuri mai severe

Daca numarul cazurilor de COVID-19 va fi peste 200 zilnic si in perioada urmatoare, se poate pune problema unor masuri mai severe, a declarat duminica seara secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan. Bilantul cazurilor de coronavirus din Romania a ajuns duminica la 18. 070, dupa raportarea a 213 cazuri noi, fata de 145 de noi imbolnaviri raportate cu o zi in urma. Numarul imbolnavirilor trece de 200 dupa opt zile consecutive in care s-a mentinut sub acest prag.

Horatiu Moldovan: 30.000 de romani, testati pentru a calcula gradul de imunizare

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a anuntat la Digi24 un plan de testare a imunizarii populatiei la Covid-19.

Pierd sau nu examenele nationale elevii care au temperatura mai mare de 37,3? Horatiu Moldovan a facut anuntul

Horatiu Moldovan a vorbit despre marea dilema a elevilor care vor sustine examenele nationale, in aceasta vara. Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii susine ca in principiu, un copil bolnav nu poate da examenul.

Noi restrictii ale Guvernului daca numarul cazurilor de coronavirus sare de 200 pe zi. Anuntul facut de Horatiu Moldovan

Secretarul de stat Horatiu Moldovan sustine ca Guvernul ar putea impune noi restrictii daca numarul de infectari cu coronavirus creste.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )