Libnet.ro
UNICEF

06:15

Coronavirus la Spitalul Judetean Deva: inca doi medici si mai multi pacienti au fost diagnosticati cu Covid 19

Adevărul Adevărul,
Coronavirus la Spitalul Judetean Deva: inca doi medici si mai multi pacienti au fost diagnosticati cu Covid 19

Numarul medicilor infectati cu coronavirus, de la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva a ajuns la patru. Si alti pacienti au fost diagnosticati cu Covid 19. continuă pe Adevărul

Spitalul Judetean din Deva va primi doua milioane de lei pentru medicamente si echipamente medicale

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva va primi, din fondurile Consiliului Judetean, doua milioane de lei pentru medicamente si echipamente medicale.

Spitalul Judetean Suceava anunta ca angajeaza asistente si infirmiere

Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Suceava anunta ca angajeaza medici si asistente.

Doi pacienti ai Spitalului Judetean Deva, diagnosticati cu coronavirus. Trei sectii sunt afectate de Covid 19

Doi pacienti de la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva au fost diagnosticati cu coronavirus. Ei se adauga altor doua cazuri de Covid 19 inregistrate miercuri in spital.

Coronavirusul loveste Spitalul Deva. Doi medici au iesit pozitiv, Oncologia a intrat in carantina

Coronavirusul loveste Spitalul din Deva. Doi medici au iesit pozitiv, iar sectia de Oncologie intra in carantina.

Spitalul Judetean Suceava se inchide incepand de astazi. Sunt infectati cu coronavirus 34 de medici si 49 de asistenti si infirmieri Masurile dispuse de autoritati

34 de medici si 49 de asistenti medicali si infirmieri de la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava sunt infectati cu coronavirus, potrivit ultimelor informatii transmise miercuri dimineata de autoritati. Dupa prima zi de verificari, reprezentantii Ministerului Sanatatii au decis inchiderea Spitalului Judetean incepand de miercuri pentru 48 de ore, timp in care va fi facuta dezinfectie. Tot astazi va incepe transferarea catre alte unitati medicale a celor 124 de pacienti care se mai afla internati in spital. Dupa dezinfectie, spitalul va deveni unitate medicala in care vor fi tratate cazurile de COVID-19.

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva devine unitate medicala pentru pacientii cu coronavirus

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva devine unitate medicala destinata internarii pacientilor diagnosticati cu coronavirus.

Nelu Tataru: 170 de cadre medicale si pacienti de la Spitalul Judetean Suceava au coronavirus incercam sa deschidem UPU cu medici din Iasi

Aproximativ 170 de cadre medicale si pacienti de la Spitalul Judetean Suceava sunt confirmati cu coronavirus, a declarat joi secretarul de stat Nelu Tataru, propus ministru al Sanatatii. El a spus ca se incearca deschiderea Unitatii de primiri Urgente a spitalului cu medici adusi de la Iasi, care sa trieze si sa trimita pacientii spre spitale din Falticeni, Radauti sau Iasi.

Doi medici de la Spitalul MAI Gerota, in stare critica dupa ce au fost infectati cu coronavirus

Doi medici care lucreaza pe sectia de la Terapia Intensiva de la Spitalul MAI Gerota sunt in stare critica, dupa ce au fost infectati cu coronavirus.

Medic de la Spitalul Judetean Suceava: Numaram ostasii pe care putem sa-i ducem la lupta

Un medic care lucreaza la Spitalul Judetean de Urgenta din Suceava spune ca siuatia legata de lipsa personalului medical este dramatica. Medicul spune ca este nevoie urgent in spital de medici, asistenti si infirmieri.

Doi medici de la Spitalul Gerota, in stare critica din cauza COVID-19. Ce au anuntat Arafat si Tataru

Doi medici, in varsta de 40 de ani, de la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, sunt in stare critica din cauza COVID-19. Pronosticul doctorilor este rezervat. Doi medici de la Spitalul Gerota, in stare critica din cauza COVID-19. Anunt Arafat si Tataru Vineri seara, secretarul de stat Raed Arafat spunea ca sefa sectiei Terapie Intensiva a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )