Libnet.ro
UNICEF

21:30

Coronavirus: Ce stim si ce nu stim inca despre epidemia din China

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Ce stim si ce nu stim inca despre epidemia din China

Rata de mortalitate, nivelul de transmisie, momentul in care un bolnav devine contagios, perioada de incubatie: numeroase necunoscute impiedica inca determinarea impactului mondial al epidemiei pornite din China si provocata de un nou coronavirus, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Protectia Consumatorului da asigurari ca nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus prin intermediul produselor ce provin din China

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) ii asigura pe consumatorii din Romania ca, in mod real, nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus prin intermediul diverselor produse jucarii, haine etc) care provin din China.

Digi 24: Virusul din China si teoriile conspiratiei: laboratorul aflat la 30 de kilometri de locul de unde ar fi pornit epidemia

Noul virus din China inspaimanta intreaga omenire si da nastere multor teorii ale conspiratiei. Multi cred ca nu este o coincidenta faptul ca a aparut in Wuhan. in oras se afla un institut in care cercetatorii chinezi studiaza cele mai periculoase si contagioase boli.

Un film din 2011 despre un virus ucigas din China, in topul celor mai vizionate odata cu criza provocata de coronavirus

Thrillerul lansat in urma cu aproape un deceniu, despre un virus originar din China care se raspandeste in toata lumea, a ajuns in topul celor mai vizionate zece filme pe iTunes odata cu aparitia coronavirusului care a ucis peste 130 de persoane.

De ce a fost amendat personalul medical de la Bacau care l-a tratat pe studentul revenit din China, cu suspiciune de coronavirus: Nu s-au dezinfectat spatiile dupa tratarea pacientului si nu s-a folosit echipament specific de protectie

Directia de Sanatate Publica din Bacau a oferit primele explicatii dupa ce i-a amendat pe medicul de la Unitatea de Primiri Urgente care a tratat un tanar intors recent din China, cu suspiciune de coronavirus, pe asistenta sefa si pe ingrijitoarea de tura. DSP Bacau spune ca, pe langa faptul ca a aflat despre caz dupa doua ore, din alte surse, in spital nu s-au facut curatenie si nu s-au dezinfectat toate spatiile in care a primit asistenta medicala pacientul, dupa parasirea acestor spatii si nu s-au luat masuri de asigurare a echipamentului de protectie specific in cazul suspiciunilor de coronavirus.

Masuri unice pe Aeroportul Otopeni. Ce se intamplat la sosirea a 25 de romani din China

Virusul, care a imbolnavit mai mult de 59 de persoane, nu pare sa se transmita cu usurinta la oameni. Este vorba despre un coronavirus, descoperit de specialistii chinezi, zilele acestea. Masuri unice pe Aeroportul Otopeni Imediat dupa declansarea crizei, Ministrul Sanatatii, Victor Costache, anunta masurile pe care autoritatile din Romania le implementeaza pentru a preveni .

Masuri unice pe Aeroportul Otopeni. Ce se intampla la sosirea a 25 de romani din China

Virusul, care a imbolnavit mai mult de 59 de persoane, nu pare sa se transmita cu usurinta la oameni. Este vorba despre un coronavirus, descoperit de specialistii chinezi, zilele acestea. Masuri unice pe Aeroportul Otopeni Imediat dupa declansarea crizei, Ministrul Sanatatii, Victor Costache, anunta masurile pe care autoritatile din Romania le implementeaza pentru a preveni .

ANPC: Nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus prin intermediul diverselor produse care provin din China

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) sustine ca nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus prin intermediul produselor care provin din China, precizand ca durata de viata a acestui virus in afara corpului uman este de 24 de ore, iar transportul unui container pana in tara noastra dureaza aproximativ o luna.

Panica la nivel mondial: Primul caz de coronavirus a fost raportat in India! Virusul ucigas s-a raspandit in toate provinciile din China

Primul caz de coronavirus a fost raportat joi in India la o studenta din regiunea Kerala, care s-a intors din Wuhan, orasul din China cel mai afectat de epidemie. in acest moment pacienta este izolata intr-un.

CORONAVIRUS. Comisia Europeana: Circa 600 de europeni au cerut evacuarea din China, printre ei si romani

Comisia Europeana anunta, miercuri, ca Circa 600 de europeni au cerut evacuarea din China, printre ei si romani. Un anumit numar de cetateni europeni in China doresc sa paraseasca aceasta tara,.

Noul Coronavirus: Comisia Europeana va cofinanta repatrierea cetatenilor europeni din China O prima solicitare, din partea Frantei

Comisia Europeana a anuntat marti seara ca a activat Mecanismul de protectie civila in urma unei solicitari de ajutor din partea Frantei pentru repatrierea cetatenilor europeni aflati in Wuhan, centrul epidemiei de coronavirus, care a provocat peste 100 de decese si a afectat deja 12 state, din Asia si Australia si pana in Europa si America de Nord. Aceasta inseamna ca CE va cofinanta repatrierea din China a cetatenilor din statele membre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )