Libnet.ro
UNICEF

00:06

Coronavirus SUA: 60.000 de oameni si-ar putea pierde viata in urmatoarele trei saptamani - prognoze oficiale

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus SUA: 60.000 de oameni si-ar putea pierde viata in urmatoarele trei saptamani - prognoze oficiale

America intra in weekendul de dupa Ziua Recunostintei inregistrand peste 100. 000 de noi cazuri Covid-19 si 1. 200 de decese - cifre crescande, dat fiind ca 20 de state nu au raportat datele, potrivit Reuters si CNN. continuă pe Hotnews

Populatia tarii va scadea cu 6 milioane de locuitori in urmatorii 50 de ani. Judetul Teleorman ar putea pierde 73% din locuitori (analiza)

Populatia tarii s-ar putea injumatati in urmatorii 50 de ani, arata Institutul National de Statistica intr-o lucrare publicata vineri la pranz. Declinul si imbatranirea populatiei va produce efecte in toate directiile: de la numarul de parlamentari si europarlamentari, la modificari structurale consistente in economie si societate. INS estimeaza populatia in 4 variante de calcul: varianta constanta care reprezinta o varianta reper, cu rol de a compara rezultatele obtinute prin mentinerea valorilor fertilitatii, sperantei de viata si migratiei nete din anul 2019 inregistrate in cadrul fiecarui judet), varianta optimista, cea pesimista si a patra, varianta medie care e si varianta cea mai plauzibila asupra evolutiei populatiei).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )