Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus SUA: Aproape 28 de milioane de americani ar putea ramane fara locuinte

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus SUA: Aproape 28 de milioane de americani ar putea ramane fara locuinte

In timp ce restrictiile menite sa limiteze raspandirea coronavirusului inchideau largi sectoare ale economiei americane, trimitand in somaj milioane de angajati, un sistem de moratorii adoptate in SUA in luna martie le-a permis datornicilor sa nu fie evacuati din case, dar acum acest sistem de protectie ajunge la final, relateaza joi Reuters si Agerpres. continuă pe Hotnews

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 7,28 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 35,28 milioane de lei 7,28 milioane de euro).

Coronavirus SUA: Trump reia conferintele de informare despre Covid-19 dupa ce a scazut in sondaje

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a carui administratiei se afla sub presiunea extinderii pandemiei de coronavirus, a declarat luni ca va relua conferintele de informare despre pandemie dupa o lunga pauza dupa ce fusese ironizat pentru declaratiile sale deplasate, potrivit AFP.

SUA pun doua milioane de dolari pe capul unor hackeri ucraineni

Statele Unite ofera o recompensa in valoare de doua milioane de dolari in schimbul unor informatii care sa conduca la arestarea a doi ucraineni, acuzati de faptul ca au furat si vandut informatii confidentiale, dupa ce au piratat jandarmul bursei americane, Securities and Exchange Commission SEC), inainte sa fie facute publice, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )