Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus SUA: Numarul somerilor a ajuns la 33 milioane Cea mai mare rata dupa al doilea razboi mondial

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus SUA: Numarul somerilor a ajuns la 33 milioane Cea mai mare rata dupa al doilea razboi mondial

Inca 3,1 milioane de americani au solicitat ajutor de somaj in ultima saptamana, urcand totalul la 33 de milioane de locuri de munca pierdute din 21 martie, relateaza Reuters. Rata somajului din aprilie ar putea urca la 16%, mult peste valoarea record de 10,8% de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial atinsa in noiembrie 1982. continuă pe Hotnews

Un bulgar infectat cu coronavirusa murit in Romania. Numarul deceselor a ajuns la 868 de persoane

Autoritatile au raportat joi, 7 mai, alte decese cauzate de coronavirus. Numarul mortilor pe teritoriul Romaniei a ajuns la 868.

SUA: Numarul cererilor pentru ajutor de somaj a atins un nivel record

Numarul americanilor care au depus de la mijlocul lunii martie cereri pentru acordarea de alocatii de somaj a depasit nivelul record de 33,5 milioane, aproximativ 22,1% din populatia apta de munca, deoarece masurile stricte pentru tinerea sub control a raspandirii pandemiei de coronavirus COVID-19) au oprit brusc activitatea si au dus la un val de concedieri, transmit BBC si Reuters.

Coronavirus SUA: Bilantul deceselor depaseste 70.000

Cel putin 70. 115 persoane au murit din cauza coronavirusului in SUA, potrivit datelor stranse de Johns Hopkins University, relateaza The Guardian.

CORONAVIRUS |SUA acuza China ca a ascuns intentionat proportiile epidemiei de COVID-19 pentru a achizitiona de pe piata internationala materialele sanitare necesare in lupta cu virusul

Apar noi acuzatii la adresa Chinei in contextul pandemiei de coronavirus. Potrivit unui raport al Departamentului american de Securitate Interna DHS), Beijingul a ascuns cu buna stiinta proportiile epidemiei de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )