Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus SUA: Rezultate preliminare pozitive pentru vaccinul experimental impotriva Covid-19 produs de Inovio

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus SUA: Rezultate preliminare pozitive pentru vaccinul experimental impotriva Covid-19 produs de Inovio

Compania americana de biotehnologie Inovio a anuntat marti rezultate preliminare incurajatoare pentru proiectul sau de vaccin impotriva noului coronavirus, administrat pe 40 de voluntari in Statele Unite, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |SUA: Numar record de cazuri noi intr-o singura zi: peste 40.000. Bilantul total se apropie de 2,5 de persoane

Vineri, Statele Unite ale Americii au raportat un numar record de cazuri noi de coronavirus, respectiv 45. 255 si 629 de decese, bilantul total ajungand la cel putin 2. 837 de persoane testate pozitiv si 12.

Rusia acuza SUA ca pregatesc terenul pentru posibila reluare a testelor nucleare

Rusia a acuzat marti SUA ca pregatesc terenul pentru o posibila reluare a testelor nucleare, denuntand refuzul acestora de a ratifica Tratatul privind Interzicerea Totala a Experimentelor Nucleare CTBT).

SUA: Cheltuielile presedintelui Trump pentru zidul de la granita cu Mexicul au fost respinse de o curte de apel

O curte federala de apel a decis vineri ca presedintele Donald Trump a gresit cand a redirectionat 2. 5 miliarde de dolari din bugetul Pentagonului pentru a construi o parte din zidul pe care doreste sa il ridice la granita dintre SUA si Mexic, transmite Reuters, citata de Agerpres. Potrivit unor decizii ale celei de-a noua curti de apel, Casa Alba nu a avut autoritatea constitutionala pentru a realiza transferul de fonduri. Deciziile mentioneaza refuzul Congresului de a aproba finantarea si constata inexistenta unei necesitati militare neprevazute care sa justifice acest lucru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )