Libnet.ro
UNICEF

18:00

Coronavirus. Transportul public din Chisinau va fi sistat duminica, din cauza ca oamenii refuza sa stea acasa

Adevărul Adevărul,
Coronavirus. Transportul public din Chisinau va fi sistat duminica, din cauza ca oamenii refuza sa stea acasa

Primarul Ion Ceban a anuntat ca autoritatile municipale au decis sa sisteze activitatea transportului public din Chisinau pentru ziua de duminica, 15 martie, pentru a evita raspandirea coronavirusului in Capitala. Actiunea este intreprinsa in contextul in care cetatenii continua sa vina atat la Piata Centrala, cat si in parcuri sau alte zone de agrement pentru a-si petrece timpul liber. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Republica Moldova: Transportul public din Chisinau, suspendat

Pandemia de coronavirus a creat panica la nivel global. Peste 155. 000 de persoane au fost infectate, dintre care peste 74. 000 s-au recuperat. Cu toate acestea, numarul deceselor a depasit de 5. 800 de oameni. in.

CORONAVIRUSUL pe glob: Transportul public din Chisinau, suspendat de duminica. UPDATE in timp real

UPDATE: Doctor din Italia: Nu ne asteptam la un flux atat de mare de cazuri intr-un timp foarte scurt Detalii AICI) UPDATE: in Franta, majoritatea magazinelor, restaurantelor, cafenelelor, dar si.

Coronavirus. Piata Centrala din Chisinau se inchide. Autoritatile i-au in calcul sistarea activitatii tuturor pietelor

In cadrul sedintei Comisiei municipale privind situatiile exceptionale s-a decis, cu scopul prevenirii raspandirii virusului de tip nou, inchiderea pentru o perioada nedeterminata a Pietii Centrale din Chisinau incepand cu ziua de 16 martie. Autoritatile municipale au anuntat ca vor insista si pe sistarea activitatii tuturor pietelor din Capitala.

Coronavirus |Doua banci din Romania amana plata ratelor

Banca Transilvania si CEC Bank sunt bancile care vor amana plata ratelor pentru anumite credite, conform informatiilor obtinute de catre Wall-street. ro pana in acest moment, ca urmare a situatiei create de catre raspandirea virusului COVID-19coronavirus).

Noul coronavirus: Majoritatea primariilor din Bucuresti inchid sau limiteaza relatiile cu publicul Daniel Florea, primarul Sectorului 5, da ceasuri cu buton de panica si fluturasi cu poza sa

Pentru a limita raspandirea noului coronavirus, Primaria Capitalei si Primaria Sectorului 1 si-au suspendat activitatea cu publicul, iar Sectoarele 2 si 3 o restrictioneaza. Administratia locala dezinfecteaza locurile de joaca si spatiile publice si pune dispozitive cu dezinfectant. Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, nu a ratat ocazia de a-si face campanie electorala si distribuie 40. 000 de kit-uri de igiena copiilor, truse care contin si un fluturas cu poza sa. Institutia va mai distribui si ceasuri cu buton de panica batranilor singuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2638 seconds )