Libnet.ro
UNICEF

15:00

Coronavirus: Trump isi afirma dezacordul profund fata de doctorul Anthony Fauci in privinta redeschiderii scolilor

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Trump isi afirma dezacordul profund fata de doctorul Anthony Fauci in privinta redeschiderii scolilor

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri ca nu este de acord cu consilierul sau expert in boli infectioase, doctorul Anthony Fauci, pe subiectul redeschiderii scolilor, informeaza AFP si Reuters, potrivit Agerpres. intrebarea daca elevii si studentii americani ar trebui sa reia sau nu cursurile in septembrie pare sa se contureze ca un punct de divergenta intre liderul de la Casa Alba si consilierul sau. Marti, in fata senatorilor americani, doctorul Anthony Fauci a atras atentia asupra consecintelor potential foarte grave ale unei relaxari prea rapide a masurilor restrictive. El a explicat cu aceasta ocazie ca, probabil, un vaccin nu va fi disponibil la data la care vor fi reluate cursurile si a recomandat prudenta statelor care doresc sa ridice masurile de izolare. continuă pe Hotnews

Coronavirus: Trump isi limiteaza contactele cu vicepresedintele Pence

Donald Trump s-a referit luni la posibilitatea de a-si limita contactele cu vicepresedintele SUA, Mike Pence, despre care a parut sa confirme ca se afla in carantina dupa un caz de COVID-19 in anturajul acestuia, scrie AFP, citata de Agerpres. intrebat intr-o conferinta de presa despre masurile pentru a limita preventiv contactele lor, presedintele Statelor Unite a raspuns: Este ceva despre care probabil vom vorbi, in aceasta perioada de carantina. Vom vorbi la telefon, da. Putem vorbi despre asta la telefon, a adaugat el.

Coronavirus: Cum isi pastreaza Suedia pub-urile deschise

Suedia nu a intrat niciodata in carantina totala in timpul pandemiei de coronavirus. Regulile permit celor mai multi oameni sa iasa afara, sa viziteze baruri, restaurante si magazine, atat timp cat incearca sa stea departe unul de celalalt, potrivit BBC. Deci, cum arata distantarea sociala in afara carantinei?VIDEO Numarul mare de decese din Suedia - o surpriza, sustine epidemiologul-sef al tarii .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )