Libnet.ro
UNICEF

14:30

CORONAVIRUS |Uniunea Europeana: Propuneri pentru incetinirea raspandirii COVID-19 si mentinerea activitatii economice

B1 B1,
CORONAVIRUS |Uniunea Europeana: Propuneri pentru incetinirea raspandirii COVID-19 si mentinerea activitatii economice

In contextul in care rata infectarii cu noul coronavirus a intrat pe o panta descendenta, majoritatea tarilor afectate de pandemia de COVID-19 incearca sa gaseasca un echilibru intre stoparea propagarii. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Uniunea Europeana: Cazurile de COVID-19 nu au crescut semnificativ dupa redeschiderea scolilor, in 22 de tari

Potrivit ministrilor Educatiei din Uniunea Europeana, prin reluarea cursurilor in 22 de tari europene, nu s-a inregistrat vreo crestere semnificativa a infectiilor de coronavirus in randul copiilor, nici a p.

Cum va iesi Uniunea Europeana din criza provocata de COVID-19. E fundamental ca tarile mai putin dezvoltate sa faca eforturi mai mari

Uniunea Europeana se confrunta de trei luni cu o situatie dificila provocata de noul coronavirus. Este o criza care se rasfrange nu doar asupra sanatatii populatiei, ci are si valente economice sau politice.

Medicamentul antiviral Remdesivir ar putea fi aprobat de Uniunea Europeana in urmatoarele zile ca tratament pentru COVID-19

Medicamentul antiviral Remdesivir ar putea fi aprobat de Uniunea Europeana in urmatoarele zile ca tratament pentru COVID-19, a declarat luni Directorul executiv al Agentiei Europene a Medicamentului EMA), Guido.

Secretarul american pentru sanatate: Esecul OMS in gestionarea pandemiei de COVID -19 a costat numeroase vieti

Secretarul american pentru sanatate Alex Azar a declarat luni, la reuniunea anuala a Organizatiei Mondiale a Sanatatii ca esecul in gestionarea pandemiei de COVID -19 a costat numeroase vieti. Aceste noi acuzatii din partea Statelor Unite apar in contextul in care, la Adunarea Mondiala a Sanatati, se asteapta sa se voteze o rezolutie propusa de Uniunea Europeana prin care Organizatia sa prezinte un raport cu masurile luate la nivel mondial.

Coronavirus: Ce masuri recomanda Comisia Europeana Romaniei pentru a sustine economia

Comisia a prezentat miercuri recomandari specifice fiecarei tari in care furnizeaza orientari de politica economica tuturor statelor membre ale UE, in contextul pandemiei cauzate de coronavirus. in centrul acestor recomandari se afla problemele cele mai urgente cauzate de pandemie si relansarea cresterii durabile.

Masurile recomandate de Comisia Europeana Romaniei pentru a sustine economia in contextul crizei COVID-19

Comisia Europeana a recomandat Romaniei mai multe masuri economice in contextul pandemiei de COVID-19. Recomandarile sunt structurate pe doua obiective: pe termen scurt, atenuarea consecintelor socioeconomice.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )