Libnet.ro
UNICEF

06:45

Coronavirus: Un vaccin ar putea fi disponibil pana la sfarsitul anului 2020 (comisarul european pentru sanatate)

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Un vaccin ar putea fi disponibil pana la sfarsitul anului 2020 (comisarul european pentru sanatate)

Un vaccin impotriva COVID-19 ar putea fi disponibil pana la sfarsitul anului 2020, a declarat - duminica- comisarul european pentru sanatate Stella Kyriakides, potrivit dpa, citata de Agerpres. Chiar daca este riscant in acest moment sa facem predictii, avem niste indicii bune ca un vaccin candidat ar putea fi disponibil pana la sfarsitul acestui an sau inceputul anului viitor, a declarat Kyriakides pentru editia online a Handelsblatt. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Comisar de sanatate al UE: Vaccinul ar putea fi disponibil pana la sfarsitul anului 2020

Comisarul pentru sanatate al Uniunii Europene, Stella Kyriakides, a declarat ca un vaccin impotriva noului coronavirus ar putea deveni disponibil pana la sfarsitul anului 2020. Stella Kyriakides:.

CORONAVIRUS |Bill Gates: Pandemia nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume

Bill Gates considera ca pandemia de coronavirus nu se va incheia pana la sfarsitul anului 2021, chiar si pentru cele mai bogate tari din lume, insa este optimist in ceea ce priveste dezvoltarea.

BNR prognozeaza o inflatie de 2,7% la sfarsitul anului curent si de 2,5% la finalul lui 2021

BNR a scazut prognoza de inflatie pentru 2020 la 2,7% de la 2,8%, iar pentru 2021 mentine estimarea de 2,5% privind rata anuala a inflatiei, potrivit raportului asupra inflatiei publicat azi de Banca Nationala a Romaniei.

Trump afirma ca un vaccin antiCovid ar putea fi gata pana la alegerile prezidentiale americane din luna noiembrie

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, joi, ca este posibil sa apara un vaccin anticoronavirus inaintea scrutinului prezidential si parlamentar din noiembrie, relateaza agentia de presa Reuters citata de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1919 seconds )