Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS |Vesti bune de la Timisoara: Spitalul Boli Infectioase Victor Babes mai are doar 15 pacienti cu COVID-19 si va incepe sa primeasca si persoane cu alte afectiuni (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Vesti bune de la Timisoara: Spitalul Boli Infectioase Victor Babes mai are doar 15 pacienti cu COVID-19 si va incepe sa primeasca si persoane cu alte afectiuni (VIDEO)

Vin vesti bune de la Spitalul Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Doar 15 persoane infectate cu noul coronavirus mai sunt internate acolo. Tocmai de aceea, unitatea va trata din aceasta saptamana si. continuă pe B1

O prima sectie a Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara va fi redeschisa pentru cazuri non-COVID-19

Sectia de Pneumofiziologie a Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara va fi redeschisa pentru cazurile non-COVID -19, incepand de joi. Maternitatea Bega si Sectia de Dermatologie a Spitalului Municipal Timisoara ar putea sa fie redeschise cel mai probabil de saptamana viitoare.

Bilantul medicului Musta dupa trei luni de pandemie. 97% din totalul deceselor au fost persoane care au avut cel putin o boala asociata

Medicul Virgil Musta, sef de sectie la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara revine cu un mesaj pentru romani, dupa doua saptamani de la trecerea de la stare de urgenta la starea de alerta.

Bilantul medicului Virgil Musta dupa 3 luni de coronavirus: Am reusit sa limitam impactul comparativ cu tari mai dezvoltate datorita masurilor corecte, desi dure, luate la timp

Romania a reusit sa limiteze impactul pandemiei de coronavirus, comparativ cu multe tari din vestul Europei, tari mult mai dezvoltate din punct de vedere al infrastructurii medicale, dar care au fost depasite de situatie si au inregistrat foarte multi morti, afirma medicul Virgil Musta, coordonatorul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, dedicat COVID-19. Medicul timisorean a facut un bilant al celor 3 luni de coronavirus in Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )