Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Viena: Un test negativ este necesar pentru a merge la frizerie

B1 B1,
CORONAVIRUS |Viena: Un test negativ este necesar pentru a merge la frizerie

Centrele de depistare a coronavirusului si farmaciile au fost asaltate luni de vienezi dornici sa se intoarca la coafor. Un test negativ pentru Covid-19 este acum necesar inainte de a avea dreptul la. continuă pe B1

Romanii care calatoresc in Cehia trebuie sa prezinte test negativ COVID-19. Si alte state sunt vizate de masura

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca persoanele care sosesc in Cehia din state incluse pe listele portocalie, rosie si rosu inchis, printre care si Romania care este inclusa pe lista rosie trebuie sa prezinte, la intrarea pe teritoriul ceh, rezultatul negativ al unui test molecular PCR, efectuat cu cel mult 72 de ore anterior sosirii sau al unui test antigen, efectuat cu cel mult 24 ore anterior sosirii.

MAE: Romanii care ajung in Cehia trebuie sa prezinte un test negativ PCR sau antigen

Persoanele care sosesc in Republica Cehia din state incluse pe listele portocalie, rosie si rosu inchis - Romania este inclusa pe lista rosie - trebuie sa prezinte, la intrarea pe teritoriul ceh, rezultatul negativ al unui test molecular PCR, efectuat cu cel mult 72 de ore anterior sosirii sau al unui test antigen, efectuat cu cel mult 24 ore anterior sosirii, se arata intr-un comunicat al MAE transmis astazi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )