Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS |Vladimir Putin, la summitul G20: Rusia este pregatita sa furnizeze vaccinul sau altor state

B1 B1,
CORONAVIRUS |Vladimir Putin, la summitul G20: Rusia este pregatita sa furnizeze vaccinul sau altor state

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat, sambata, liderilor G20 ca Rusia este pregatita sa ofere vaccinul sau impotriva noului coronavirus, Sputnik V, si altor tari care au nevoie de el pentru a. continuă pe B1

Coronavirus: Rusia este pregatita sa furnizeze vaccinul sau altor state, spune Putin la summitul G20

Presedintele rus Vladimir Putin le-a transmis sambata celorlalti sefi de stat participanti la summitul online G20 ca Rusia este pregatita sa furnizeze vaccinul sau Sputnik V si altor state care au nevoie de el pentru a combate pandemia de COVID-19, relateaza agentiile Reuters si DPA, potrivit Agerpres.

Rusia este pregatita sa furnizeze vaccinul sau altor state, spune Putin la summitul G20

Presedintele rus Vladimir Putin le-a transmis sambata celorlalti sefi de stat participanti la summitul online G20 ca Rusia este pregatita sa furnizeze vaccinul sau Sputnik V si altor state care au nevoie de el pentru a combate pandemia de COVID-19, relateaza Agerpres.

Vladimir Putin, acces de tuse in timpul sedintei despre coronavirus. Ce spune Kremlinul -VIDEO

Vladimir Putin i-a facut pe multi sa ridice din spranceana in timpul unei sedinte televizate pe tema pandemiei de coronavirus, dupa ce a fost lovit de un acces de tuse, liderul de la Kremlin luptandu-se sa-si termine frazele.

VIDEO Vladimir Putin, acces de tuse in timpul unei videoconferinte

Presedintele Rusiei se afla intr-o video conferinta cu oficiali ai statului cand a avut un acces de tuse. Momentele au ridicat semne de intrebare cu privire la starea de sanatate a lui Vladimir Putin.

Vladimir Putin, intrerupt de un acces de tuse in timpul unui discurs. Oficialii de la Kremlin neaga faptul ca presedintele rus ar avea probleme de sanatate (VIDEO)

Starea de sanatate a presedintelui Vladimir Putin starneste,din nou, ingrijorare. in timpul ultimului discurs pe care l-a tinut in cadrul uneivideoconferinte cu inalti oficiali rusi, liderul a.

Kremlinul anunta ca Vladimir Putin nu are planificate intalniri cu Igor Dodon

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitrii Peskov, a anuntat ca Vladimir Putin nu are deomcadata planificata vreo intrevedere in viitorul apropiat cu presedintele in exerctiu, Igor Dodon. Precizarea a fost facuta dupa ce Igor Dodon a anuntat pe pagina sa de Facebook ca va mai avea in curand o vizita in Federatia Rusa.

Vladimir Putin a avertizat Armenia ca renuntarea la acordul din Nagorno-Karabakh ar fi o miscare suicidara

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat ca ar fi o miscare sinucidara ca guvernul Armeniei sa se retraga din acordul incheiat cu Azerbaidjanul, in conflictul din Nagorno-Karabakh, informeaza The.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )