Libnet.ro
UNICEF

19:00

Coronavirusul ataca si muzica populara. Irina Loghin, internata cu COVID-19

ADPM ADPM,
Coronavirusul ataca si muzica populara. Irina Loghin, internata cu COVID-19

Dupa alte vedete autohtone diagnosticate cu COVID-19, iata ca Irina Loghin este prima artista de muzica populara testata pozitiv cu coronavirus. Este in prezent internata la Institutul Matei Bals din Bucuresti. continuă pe ADPM

Irina Loghin are COVID-19. Cum se simte artista in varsta de 81 de ani: Nu m-am plans in niciun moment de vreun simptom

Cunoscuta cantareata de muzica populara Irina Loghin, in varsta de 81 de ani, are COVID-19. Artista se afla internata la Institutul Matei Bals din Bucuresti.

Irina Loghin, suspecta de coronavirus. A fost internata la spitalul Matei Bals imi vine sa ies pe geam, nu-mi place sa stau inchisa

Celebra cantareata de muzica populara Irina Loghin a fost internata la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, dupa ce sotul si fiul acesteia au fost confirmati pozitiv cu.

Irina Loghin, testata pozitiv pentru SARS-CoV-2 (VIDEO)

Celebra cantareata de muzica populara Irina Loghin a fost diagnosticata cu noul coronavirus. Aceasta se afla internata la Institutul Matei Bals din Capitala, alaturi de sotul si fiul ei. Irina Loghin este.

Cantareata Irina Loghin si familia ei au COVID-19 Ei s-ar fi infectat la mare

Cantareata de muzica populara Irina Loghin, in varsta de 81 de ani, a fost diagnosticata cu COVID-19. Artista, sotul si fiul sau sunt internati la Institutul Matei Bals din Capitala, potrivit Stirilor PROTV.

Mesajul Irinei Loghin dupa ce a fost confirmata cu COVID-19: Mi-am facut testul din proprie initiativa

Cantareata de muzica populara Irina Loghin, in varsta de 81 de ani, le-a transmis un mesaj fanilor ei, dupa ce a fost confirmata cu COVID-19. Artista a asigurat ca se simte bine si le-a multumit celor care au fost alaturi de ea.

Irina Loghin are COVID-19. Cantareata a ajuns la spital cu toata familia sa. Ce se intampla cu ei

Din ce in ce mai multe persoane publice sunt afectate de coronavirus. Printre acestea se numara si Irina Loghin, care rupe tacerea: rezultatul testului a venit pozitiv. Irina Loghin, despre infectarea cu noul COVID-19 Ion Cernea, sotul Irinei Loghin, si Ciprian, fiul acestora, au fost diagnosticati pozitiv cu noul COVID-19, iar asta o sperie pe .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )