Libnet.ro
UNICEF

17:15

Coronavirusul in Romania: 3 cazuri confirmate. 47 de persoane sunt in carantina si peste 8.300 izolate la domiciliu

Hotnews Hotnews,
 Coronavirusul in Romania: 3 cazuri confirmate. 47 de persoane sunt in carantina si peste 8.300 izolate la domiciliu

Romania are trei cazuri confirmate de infectie cu coronavirus. Dupa primul caz de la Gorj, depistat miercuri, alte doua au fost confirmate vineri. Este vorba de o femeie din Timis si un barbat din Maramures, care au calatorit recent in Italia. in acest moment, 47 de persoane se afla in carantina, iar 8. 356 sunt monitorizate la domiciliu. continuă pe Hotnews

Cele mai noi date oficiale privind coronavirusul. Trei cazuri confirmate, aproape 9.000 de persoane in carantina sau izolate

Trei cazuri confirmate de coronavirus si aproape 9. 000 de persoane izolate sau in carantina. Acesta este ultimul bilant disponibil oficial.

Cele mai noi date oficiale privind coronavirusul. Trei cazuri confirmate, aproape 9.000 de persoane in carantina sau izolate

Trei cazuri confirmate de coronavirus si aproape 9. 000 de persoane izolate sau in carantina. Acesta este ultimul bilant disponibil oficial.

Victor Costache: in prezent, 189 de persoane sunt in carantina pe teritoriul Romaniei (VIDEO)

Un numar de 189 de persoane sunt in carantina, in prezent, pe teritoriul Romaniei, a afirmat Victor Costache, ministrul interimar al Sanatatii, joi seara, in direct pe B1 TV, la Dosar de politician cu Si.

Statistici oficiale despre coronavirus in Romania: un barbat confirmat, 69 de persoane aflate in carantina si peste 4.800 monitorizate la domiciliu

Primul caz de infectare cu coronavirus a fost confimat, miercuri seara, de catre oficialii de stat. Conform unui anunt al Ministerului de Interne, in Romania exista 4. 818 persoanele monitorizate la domiciliu, dintre care 900 doar in Bucuresti.

Alerta in Tenerife. Mii de persoane sunt afectate, dupa ce un medic italian a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Un medic italian care se afla in vacanta in Tenerife a reusit sa semene panica in intregul Arhipelag Canare, dupa ce a fost depistat pozitiv pentru COVID-19. Potrivit cotidianului La Reppublica, acesta incepuse sa se simta rau, astfel ca s-a prezentat la o clinica din apropierea hotelului in care era cazat. Dupa ce testele au .

Coronavirusul in Romania: Un singur caz confirmat, iar starea tanarului internat la Bals este buna. 182 de persoane in carantina, 8.231 izolate la domiciliu

Romania ramane cu un singur caz confirmat de infectie cu coronavirus - tanarul din Gorj care este purtator al virusului si este internat la Institutul Matei Bals, iar starea sa este buna. Pentru toti ceilalti suspecti testati, testele au iesit negative nu au virusul). 182 de persoane se afla in acest moment in carantina pentru 14 zile, iar 8. 231 de persoane sunt monitorizate la domiciliu.

Raport coronavirus. 26 de persoane se afla in carantina in Romania, iar peste 2.000 sunt monitorizate la domiciliu

Pana in acest moment nu avem niciun caz de coronavirus confirmat in Romania, anunta autoritatile. 26 de persoane se afla in carantina, iar 2. 077 de persoane sunt monitorizate la domiciliu. Totodata, sunt in analiza la Institutul Matei Bals 32 de probe prelevate de la persoane care provin din zonele vizitate de cetateanul italian depistat pozitiv de autoritatile italiene. Au fost intocmite si doua dosare penale.

Coronavirusul in Europa: toate tarile care au cazuri confirmate

Aparut acum mai bine de doua luni intr-o provincie din centrul Chinei, noul coronavirus s-a raspandit pe toate continentele lumii, inclusiv in Europa. Nouasprezece tari europene au inregistrat pana acum pacienti cu pneumonia virala cauzata de Covid-19, cea mai afectata fiind Italia, cu 528 de cazuri, dintre care 14 fatale.

Bilantul coronavirusului in Italia: 11 morti, peste 300 de cazuri confirmate

Inca trei persoane au decedat, marti, in Italia, astfel ca bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la zece morti, anunta autoritatile italiene.

Harta contaminarii cu coronavirus in Romania. Cate persoane sunt in carantina, pana acum in Romania

Antena 3 a facut publica harta ce priveste posibila raspandre a coronavirusului in Romania si numarul de persoane care se afla in carantina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )