Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corporate News: Elon Musk este la un pas de cea mai mare plata de la Tesla

Hotnews Hotnews,
 Corporate News: Elon Musk este la un pas de cea mai mare plata de la Tesla

Seful executiv de la Tesla Inc. este aproape de un jackpot care va depasi de multe ori orice plata pentru executivii-staruri de pe Slicon Valley, conform previziunilor ca producatorul de automobile electrice va atinge un reper-cheie in urmatoarele luni. continuă pe Hotnews

Satelitii lui Elon Musk sunt spectaculosi, dar fac probleme: de ce vrea sa-i faca invizibili

Satelitii lui Elon Musk sunt vizibili si cu ochiul liber de pe Pamant, numai ca asta cauzeaza probleme pentru astronomi. Sambata, 25 aprilie, un sir lung de sateliti Starlink au fost.

Satelitii Starlink din proiectul SpaceX lansat de Elon Musk, vizibili pe cerul Romaniei

Satelitii Starlink din proiectul SpaceX lansat de Elon Musk au fost vizibili, sambata noaptea, pe cerul Romaniei. Acesti sateliti au ca scop oferirea de acces la servicii de internet si orbiteaza la o inaltime de circa 550 de kilometri.

Sondaj: Sapte din zece romani considera ca epidemia de Covid-19 nu va disparea curand. Care este cea mai mare ingrijorare?

Un sondaj Irsop, realizat in perioada 22-25 aprilie, si publicat de HotNes, arata ca sapte din zece romani considera ca epidemia de coronavirus nou nu va disparea prea curand si ca prabusirea economiei este un pericol mai mare decat epidemia in sine.

Florin Citu, despre beneficiile pandemiei: E cea mai buna reforma a statului. Vom avea case de marcat legate de ANAF si facturi electronice

Ministrul de Finante, Florin Citu, a declarat, duminica, la Digi 24, ca pandemia de coronavirus a fortat cea mai importanta reforma a statului: informatizarea sistemului public. in doua saptamani, Romania va bifa primul lot de case de marcat legate de ANAF, a anuntat Citu. De asemenea, site-ul dedicat IMM-urilor va deveni functional in doua-trei zile. Ministrul de Finante a vorbit si despre majorarea pensiilor.

Economia americana este in picaj liber. Cea mai importanta contractie de la criza din 2008, in primul trimestru din an

Economia americana a inregistrat in primele trei luni ale acestui an cea mai grava contractie de dupa criza financiara globala din 2008, ca urmare a masurilor de izolare destinate sa impiedice propagarea noului coronavirus, care a oprit activitatea economica, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Cea mai mare migrare din off-line catre online este la plata taxelor in aceasta perioada

Cea mai mare migrare din off-line catre online este la plata taxelor in aceasta perioada iar numarul persoanelor care platesc in numerar s-a redus la jumatate, arata un sondaj realizat de NOCASH si iSense Solutions.

Aprilie, cea mai secetoasa luna din ultimii 60 de ani

Luna aprilie a acestui an este cea mai secetoasa luna aprilie din ultimii 60 de ani, potrivit datelor Administratiei Nationale de Meteorologie. Petre Daea, fost ministru al Agriculturii, a vorbit la Antena 3 despre criza cu care se confrunta agricultura in aceasta perioada si ce solutii ar trebui adoptate.

Cehia se confrunta cu cea mai grava seceta din ultimii 500 de ani

Cehia se confrunta cu cea mai grava seceta din ultimii 500 de ani iar sursele de apa din unele localitati ar putea sa se epuizeze, a declarat miercuri ministrul ceh al Mediului, Richard Brabec, informeaza Reuters.

Guvernul german se asteapta in 2020 la cea mai grava recesiune din ultimii 50 de ani

Guvernul german si-a revizuit prognozele de crestere pentru acest an din cauza pandemiei de coronavirus si se asteapta la cea mai grava recesiune inregistrata de Germania dupa 1970, a declarat miercuri ministrul Economiei, Peter Altmaier, informeaza.

Ploi si vijelii in cea mai mare parte a tarii, incepand de miercuri de la pranz

Meteorologii anunta instabilitate atmosferica in cea mai mare parte a tarii, de miercuri de la pranz si pana joi seara, interval in care vor fi ploi torentiale, vant si grindina.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )