Libnet.ro
UNICEF

00:07

Corpul de Control din cadrul Ministerului Sanatatii a ajuns la Spitalul Judetean Targu-Jiu

B1 B1,
Corpul de Control din cadrul Ministerului Sanatatii a ajuns la Spitalul Judetean Targu-Jiu

Corpul de Control din cadrul Ministerului Sanatatii a ajuns la Spitalul Judetean Targu-Jiu, pentru a verifica daca neregulile semnalate in laboratorul unitatii sanitare sunt reale. Comisia venita de la. continuă pe B1

Corpul de Control al Ministrului Sanatatii, la Spitalul Judetean de Urgenta

O echipa de verificare din cadrul Corpului de Control al Ministrului Sanatatii a sosit astazi la Spitalul Judetean Targu Jiu, in urma scandalului analizelor falsificate.

UPDATE. Ministerul Sanatatii ancheteaza spitalul din Targu Jiu, in cazul analizelor ...

UPDATE: Inspectia sanitara de stat si Corpul de Control al ministrului Sanatatii vor face, de joi, o ancheta la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, in cazul analizelor falsificate pentru HIV, conform Mediafax. Ca urmare a informatiei conform careia in cadrul Laboratorului de analize al Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, 550 de analize pentru depistarea HIV/SIDA au fost falsificate, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a dispus ca inspectia sanitara de stat impreuna cu Corpul de .

Ce s-a schimbat in SPITALUL GROAZEI dupa controlul Ministerului Sanatatii? NIMIC! Este mai rau decat era inainte

In Romania, o ancheta nu aduce aproapre niciodata ceva bun dupa ea. Oricat de dur ar suna, ne-o demonstreaza spitalul groazei din Ploiesti, unde situatia nu s-a schimbat prea mult dupa.

La 37 de ani este cel mai bun degustator de bere din cadrul SABMiller: Imi incepeam ziua cu o bere rece nefiltrata

Sabina Luca lucreaza de 15 ani in cadrul Ursus Breweries, filiala locala a gigantului SABMiller, si ocupa in prezent functia de director de calitate. Pana aici nimic neobisnuit. Insa romanca este cel mai bun degustator de bere din Europa, castigand in.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )