Libnet.ro
UNICEF

12:30

Corpul de Control al Premierului investigheaza cazul bebelusilor din Arges

România Liberă România Liberă,
Corpul de Control al Premierului investigheaza cazul bebelusilor din Arges

Corpul de Control al premierului Dacian Ciolos va investiga modalitatea in care sunt tratati bebelutii care s-au imbolnavit saptamana trecuta. continuă pe România Liberă

Corpul de Control al lui Ciolos investigheaza cazul bebelusilor din Arges. Doi copii, externati. Ce se intampla cu ceilalti bebelusi

Corpul de Control al premierului Dacian Ciolos va investiga modalitatea in care sunt tratati bebelutii care s-au imbolnavit saptamana trecuta.

Cazul bebelusilor din Arges: Probe recoltate din portocalele unui lant de magazine. Cand vor fi anuntate rezultatele

Loturile de portocale dintr-un lant de supermarketuri din Arges sunt controlate de autoritatile sanitare, dupa ce atat parintii, cat si medicii si-au exprimat suspiciunea cum ca fructele ar putea fi motivul imbolnavirii bebelusilor, care au fost contaminati cu o bacterie periculoasa. Presedintele ANSVSA, Andrei Butaru, a declarat, sambata, ca probele recoltate din portocale vor fi trimise la laboratorul din Capitala, urmand ca cel tarziu marti sa fie prezentate rezultatele analizelor.

Controale la portocalele dintr-un lant de magazine, in cazul imbolnaviriii bebelusilor din Arges

Loturile de portocale dintr-un lant de supermarketuri din Arges sunt controlate de autoritatile sanitare, dupa ce atat parintii, cat si medicii si-au exprimat suspiciunea cum ca fructele ar putea fi motivul imbolnavirii bebelusilor, care au fost contaminati cu o bacterie periculoasa.

Cazul bebelusilor de la Arges, investigat de Corpul de Control al premierului

Cazul bebelusilor din Arges va fi investigat de Corpul de control al premierului, potrivit Realitatea TV. Astazi, Corpul de Control al Primului Ministru a initiat o actiune de documentare verificare) cu privire.

Declaratii contradictorii in cazul bebelusilor din Arges, internati in Bucuresti. Bacteria care-i ucide nu a fost depistata de autoritati

Autoritatile intarzie sa dea un raspuns in privinta bacteriei care i-a tintuit la pat pe cei zece bebelusi transferati de la Spitalul de Pediatrie Pitesti la Spitalul Marie Curie din Capitala. in ciuda controalelor facute, oficialii nu pot spune cu precizie care este sursa contaminarii micutilor. Bilantul negru a ajuns deja la doua decese, in timp ce alti doi copii se zbat intre viata si moarte.

Dr Alexandru Rafila, despre cauzele imbolnavirii bebelusilor din Arges: vom avea concluzii intr-o saptamana

De doua saptamani, medicii si autoritatile incearca sa identifice cauza imbolnavirii a bebelusilor cu varste intre 7 luni si 1,5 ani proveniti din localitati diferite ale judetului Arges. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, dr Alexandru Rafila, ne-a declarat ca acest lucru este greu de realizat, iar concluziile finale vor fi prezentate intr-o saptamana.

Ministrul Agriculturii, despre posibilele cauze ale imbolnavirii bebelusilor din Arges

Pana nu vom avea rezultatele probelor recoltate din portocale nu putem incrimina niciun produs de contaminarea copiilor internati la Spitalul Marie Curie, a declarat duminica, pentru Agerpres, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Europarlamentarii PSD solicita Guvernului sa ceara sprijin european in cazul copiilor din Arges

Europarlamentarii PSD solicita Guvernului sa ceara sprijin european in cazul copiilor din Arges care sufera de infectii digestive, considerand inacceptabil faptul ca, nici pana la acest moment, nu a fost constituita o celula de criza la nivelul Ministerului Sanatatii.

Al treilea bebelus bolnav din Arges a murit. Corpul de Control al lui Ciolos investigheaza cazul

Corpul de Control al premierului Dacian Ciolos va investiga modalitatea in care sunt tratati bebelutii care s-au imbolnavit saptamana trecuta. Ministerul Sanatatii a publicat, marti, pe site-ul institutiei, un raport preliminar, privind ancheta in cazul imbolnavirii bebelusilor din Arges. Astfel, MS transmite ca nu exista o sursa unica de imbolnavire a bebelusilor. Mai mult, din datele de mentionate in foile de observatie, nu s-a indentificat nicio legatura intre cazuri.

Un fat care trebuia supus examenului medico-legal a disparut

ACTUALIZARE 11:44 Actiune a Corpului de control al premierului in cazul bebelusilor din Arges Corpul de control al premierului a initiat, marti, ''o actiune de documentare verificare) '' cu privire la modul in care este asigurat tratamentul medical si la modalitatea in care sunt investigate cauzele imbolnavirilor bebelusilor din judetul Arges, informeaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )