Libnet.ro
UNICEF

13:45

COSMAR pentru ADELINA PESTRITU! Adevarul despre boala necrutatoare de care sufera! Totul a fost CONFIRMAT

B1 B1,
COSMAR pentru ADELINA PESTRITU! Adevarul despre boala necrutatoare de care sufera! Totul a fost CONFIRMAT

Adelina Pestritu a recunoscut ca trece prin momente dificile, dupa ce a adus-o pe lume pe micutaZenaida Maria. Vedeta a recunoscut ca simte nevoia sa mearga la un doctor psiholog pentru a se. continuă pe B1

DIETA. Dieta cu care Adelina Pestritu a slabit subit 11 kilograme in doar doua luni

In cele noua luni de sarcina, Adelina Pestritu a acumulat 14 kilograme, dar a reusit sa slabeasca spectaculos, totul datorita unei diete pe care a conceput-o singura si care in cazul ei a dat cele.

Curentul nu ne imbolnaveste. Adevarul despre acest mit

Atat raceala cat si gripa pot fi contractate doar prin expunerea la unul dintre virusurile care le cauzeaza. Cercetatorii au testat totusi ipoteza imbolnavirii cauzate de frig pentru a vedea daca racirea corpului poate incuraja aparitia racelii, fara a veni cu rezultate care sa o confirme sau sa o infirme.

Te poti imbolnavi daca te trage curentul? Adevarul despre acest mit

Atat raceala cat si gripa pot fi contractate doar prin expunerea la unul dintre virusurile care le cauzeaza. Cercetatorii au testat totusi ipoteza imbolnavirii cauzate de frig pentru a vedea daca racirea.

Care este ADEVARUL despre pozele cu Andreea ESCA: Fanii sunt SOCATI!

Andreea Esca a sustinut ca nici nu concepe sa-si modifice vreo fotografie postata pe Internet, pentru ca nu-si permite sa-si pacaleasca publicul pe care il are alaturi de peste 25 de ani. Nu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )