Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cosmar pentru Lidia Buble. Cred ca nu mai am mult de trait. Iar se misca toata casa!

Playtech Playtech,
Cosmar pentru Lidia Buble. Cred ca nu mai am mult de trait. Iar se misca toata casa!

Lidia Buble a avut o noapte de cosmar. Cantareata, o fire religioasa, dar nu habotnica, a recunoscut ca, uneori, se lasa prada asa-ziselor vise rele. Interpreta a trecut prin multe stari, iar experienta a povesti-o fanilor, pe unul dintre conturile ei de pe retelele de socializare. Noapte de cosmar pentru Lidia Buble. Nu mai adorm . continuă pe Playtech

PANICA TOTALA: Anuntul CUMPLIT facut de Lidia Buble in urma cu putin timp. Fanii sunt in stare de soc!

Lidia Buble si-a socat si intristat fanii cand a anuntat ca ea crede uneori ca nu mai are mult de trait. Iubita lui Razvan Simion este ingrozita de intuneric si de a ramane singura acasa pe timpul no.

Vacanta de cosmar pentru un cuplu de romani! Si-au petrecut noaptea pe plaja din cauza unor explozii

Vacanta de cosmar pentru doi romani cazati la un hotel din Cipru dintr-o zona miltara. Cei doi au fost nevoiti sa evacueze camera de hotel doar cu hainele pe ei si sa petreaca noaptea pe plaja.

Hollywood: Starurile masculine castiga, in medie, cu 1 milion de dolari mai mult decat cele feminine

Starurile masculine castiga, in medie, cu 1,1 milioane de dolari mai mult decat cele feminine la Hollywood, diferentele salariale din 2015 fiind similare cu cele din 1980, potrivit unui studiu realizat de o echipa de cercetatori in economie, informeaza The Guardian, scrie Mediafax.

Tichetele de masa ar putea valora mai mult. La cat vor ajunge si ce impozit va incasa statul

Un proiect legislativ initiat de cinci deputati PSD propune cresterea valorii tichetelor de masa, argumentata de faptul ca aceasta este cea mai mica din Europa si este insuficienta pentru achizitia unei mese de pranz.

TICHETE DE MASA 2019. Tichetele de masa ar putea valora mai mult. La ce suma vor ajunge si cat va lua statul

Un proiect legislativ initiat de cinci deputati PSD propune cresterea valorii tichetelor de masa, argumentata de faptul ca aceasta este cea mai mica din Europa si este insuficienta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )