Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cosmar in trafic pentru soferii care se indreapta spre munte! Cozi kilometrice pe DN1

Antena3 Antena3,
Cosmar in trafic pentru soferii care se indreapta spre munte! Cozi kilometrice pe DN1

Se circula din nou bara la bara pe DN 1 intre Ploiesti si Brasov. Bucurestenii se indreapta in numar mare spre munte, iar masinile circula in coloana pe raza localitatilor Comarnic si Busteni, dar. continuă pe Antena3

TICHETE DE VACANTA. Vouchere cu valoare mai mare pentru cei care vor sa foloseasca tichetele in extrasezon

Veste buna pentru angajatii care primesc tichete de vacanta! De anul viitor, cei care vor alege sa le foloseasca in extrasezon vor beneficia de o valoare mai mare a voucherelor, a anuntat.

Milioane de oameni risca inchisoarea in aceasta tara. Pedepse aspre pentru cei care intretin relatii sexuale in afara casatoriei

Confruntari violente in Indonezia dupa ce Parlamentul a propus un nou cod penal care prevede pedeapsa cu inchisoarea pentru cei care fac sex in afara casatoriei. Mii de oameni au luat cu asalt cladirea.

PMP propune un proiect de majorare a amenzii minime la 2.500 de lei pentru proprietarii care nu iau masuri pentru combaterea ambroziei

Deputatul PMP Marius Pascan a depus, la Senat, un proiect care majoreaza pragul minim al amenzilor de la 750 lei la 2. 500 lei pentru propietari sau autoritatile care nu iau masuri in combaterea ambroziei. Daca propietarul nu intra in legalitate in sapte zile, atunci este sanctionat cu 500 lei pe zi, relateaza Mediafax.

LEGISLATIE Limita beneficiului fiscal pentru companiile care sponsorizeaza - majorata la 0,75%

Activitatea de sponsorizare a fost si va ramane una de mare interes pentru societate in ansamblul sau, atat pentru beneficiarii organizatiilor non-profit, cat si pentru societatile comerciale care, pe langa contributia pentru o cauza buna, isi pot diminua si nota de plata catre stat.

Proiect legislativ: Fara pedepse cu suspendare pentru cei care ucid la volan fiind sub influenta alcoolului sau fara permis

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a depus la Senat un proiect legislativ pentru modificarea Codului Penal, in sensul interzicerii suspendarii executarii pedepsei pentru ucidere din culpa in conditiile savarsirii infractiunii ca urmare a conducerii unui vehicul sub influenta alcoolului sau fara permis, scrie Mediafax.

CSM, decizii-soc pentru procurorii care se ocupa de cazul Caracal

Raportele devastatoare facut de Inspectia Judiciara si Parchetul General la Parchetul de la Caracal ajuns azi pe masa CSM. Practic, azi vom afla ce masuri va lua CSM pentru a remediat neregulile grave descoperite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )