Libnet.ro
UNICEF

18:45

COSMARUL NU S-A TERMINAT! Daniela Crudu, ATACATA de iubit in SPITAL! Cum se simte bruneta dupa cea de-a doua repriza

B1 B1,
COSMARUL NU S-A TERMINAT! Daniela Crudu, ATACATA de iubit in SPITAL! Cum se simte bruneta dupa cea de-a doua repriza

Momente de panica pentru Daniela Crudu, dupa ce a scapat cu viata din mainileiubitului croat. continuă pe B1

Daniela Crudu, batuta de iubitul ei si transportata de urgenta la spital

Daniela Crudu a ajuns de urgenta, in aceasta dimineata, la Spitalul Universitar din Bucuresti, dupa ce a fost batuta de iubitul ei. Totul s-a intamplat la ora 05. 30, iar vedeta a sunat la 112 pentru a cere ajutorul Politiei.

Daniela Crudu, batuta de iubit. Asistenta TV a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale

Asistenta TV Daniela Crudu 30 de ani) a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale, dupa ce a reclamat ca a fost batuta de iubitul ei.

Daniela Crudu, BATUTA CRUNT de iubit! Vedeta a ajuns la Urgente. E SOCANT, abia acum S-A AFLAT ADEVARUL (VIDEO)

Daniela Crudu a fost bagata in spital de iubit. Dupa o bataie crunta, vedeta a ajuns, duminica dimineata, la Urgente, informeaza B1 TV. Incidentul a avut loc duminica dimineata. Daniela Crudu a fost lovi.

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce Daniela Crudu a fost BATUTA CRUNT de iubit: Amanunte nestiute din scandalul momentului

Anamaria Prodan reactioneaza dur dupa ce Daniela Crudu a fost bagata in spital de iubitul ei.

Daniela Crudu, batuta de iubit, luata la misto de romanii misogini

Daniela Crudu a ajus ieri la spital dupa ce a fost batuta de iubitul ei de origine croata. Socanta a fost intamplarea in sine, dar si mesajele misogine ale multor romani. Iata aici mai multe detalii .

Cat de fericita era Daniela Crudu alaturi de iubit. Cum s-au distrat in vacanta, de Sarbatori

Daniela Crudu le-a aratat fanilor inca din iarna ca iubeste si este iubita. Cat de fericita era in realitate fosta asistenta pacatoasa? Pozele vorbeau de la sine. Cum se distrau amorezii de Sarbatori? Daniela Crudu si iubitul, vacanta de sarbatori Daniela Crudu le arata fanilor ca si-a gasit iubirea in luna decembrie a lui 2019.

Daniela Crudu a sunat la 112 pentru a reclama ca este batuta de iubit. Ea ar fi fost dusa la spital cu nasul spart si traumatism cranio-facial

Daniela Crudu a sunat la 112, duminica la 5. 30 dimineata, pentru a reclama ca iubitul ei o bate. Politistii, ajunsi la fata locului, au deschis un dosar pentru lovire, iar Crudu a fost dusa la spital pentru ingrijiri, transmite Mediafax. 41 Animatoarea TV a fost audiata de politisti si a anuntat ca nu va formula plangere impotriva iubitului ei. intre timp, a fost emis un ordin de protectie provizoriu.

SOC! PRIMELE IMAGINI cu Daniela CRUDU dupa ce a fost BATUTA CRUNT de IUBIT! VEDETA a fost COMPLET DESFIGURATA (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost lovita cu brutalitate de iubitul ei.

INCENDIAR! PRIMELE IMAGINI cu Daniela CRUDU dupa ce a fost BATUTA CRUNT de IUBIT! VEDETA a fost DESFIGURATA si a ajuns DE URGENTA LA SPITAL! (GALERIE FOTO)

Daniela Crudu a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost lovita cu brutalitate de iubitul ei. Vedeta a ajuns la urgente duminica dimineata, unde se pare ca a fost operata de urgenta, relateaza Spynews. ro.

EL A BATUT-O pe Daniela Crudu! S-A AFLAT TOTUL despre IUBITUL SECRET! Era desculta si plina de sange (FOTO)

Daniela Crudu a fost bagata in spital de iubit, dupa o bataie crunta. Martorii spun ca vedeta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )