Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cosmin Contra, dupa infrangerea cu Sepsi: Mi-e rusine ca port sigla asta, le cer scuze suporterilor

Hotnews Hotnews,
 Cosmin Contra, dupa infrangerea cu Sepsi: Mi-e rusine ca port sigla asta, le cer scuze suporterilor

Tehnicianul dinamovist Cosmin Contra a declarat, sambata seara, ca ii este rusine ca este antrenorul echipei Dinamo dupa meciul pierdut cu scorul de 0-2 in fata formatiei Sepsi, el mentionand ca jucatorii nu au avut personalitate si ca va prefera sa ii foloseasca pe fotbalistii tineri. El a mentionat ca pentru el urmeaza o perioada grea si ca este la dispozitia conducerii clubului. continuă pe Hotnews

Cosmin Contra: Am fost o rusine de echipa

Dupa al patrulea meci consecutiv pierdut antrenorul Cosmin Contra spune ca-i este rusine sa poarte sigla clubului din Stefan cel Mare. Acesta nu-si explica forma slaba a jucatorilor adusi in ultimele saptamani.

Cosmin Contra, out de la Dinamo? Am vorbit acum cu directorul sportiv

Dupa ce a declarat sambata ca ii este rusine ca este antrenorul echipei Dinamo, dupa mediul pierdut cu scorul 0-2 in fata formatiei Sepsi, Cosmin Contra a avut un discurs dur la adresa propriilor jucatori si a vorbit si despre posibila plecare de la carma echipei. Cosmin Contra, declaratie categorica. Out de la Dinamo? Tehnicianul .

Florin Prunea, radical dupa infrangerea lui Dinamo. Unde sunt problemele, de fapt, la echipa

Problemele lui Dinamo nu s-au terminat dupa ce echipa a trecut sub conducere spaniola. Ba chiar par sa se inrautateasca. Au fost adusi jucatori pe salarii foarte mari, dar rezultatele intarzie sa apara. Dinamo a suferit sambata seara a patra infrangere consecutiva in Liga 1, scor 0-2, cu Sepsi Sfantu Ghoerghe. Cu doar cinci puncte .

Cosmin Contra: Si eu sunt nelinistit in privinta banilor

Antrenorul echipei Dinamo Bucuresti, Cosmin Contra, a declarat ca este nelinistit in privinta intarz.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )